Σφολιατίνια με κανέλα

Eυχαριστούμε πολύ την Μαριφάνη Ξανθάκη για την ιδιαίτερη συνταγή της
Υλικά:

 

2 φύλλα σφολιάτας

 

κρυσταλλική ζάχαρη

 

λίγο γάλα για ράντισμα

 

κανέλα σκόνη
Εκτέλεση:

Ανοίγουμε σε μια αντικολλητική επιφάνεια τα φύλλα σφολιάτας και τα κόβουμε σε μακρόστενα μπαστουνάκια ίδιου φάρδους. Σ’ αυτό το σημείο πολύ χρήσιμο φαίνεται ο τροχός-ρολέτα για το κόψιμο της πίτσας.
Μεταφέρουμε τις λωρίδες σφολιάτας σε λαμαρίνες στρωμένες με χαρτί ψησίματος αραιά μεταξύ τους.
Ραντίζουμε με λίγο γάλα και με τα δάχτυλά μας “κολλάμε” πάνω τους από μια ποσότητα κρυσταλλική ζάχαρη (περίπου 1/2 κουτ.γλ. για κάθε κομμάτι).
Πασπαλίζουμε ομοιόμορφα με την κανέλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180′ βαθμούς των αντιστάσεων μέχρι να φουσκώσουν και να ροδίσουν!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ