Σφίγγα ο Οικονόμου για ανασχηματισμό: Η αναδιάταξη της κυβέρνησης αφορά αποκλειστικά τον πρωθυπουργό

«Η ανάγκη, η έκταση, το βάθος, το αποτύπωμα, ο χαρακτήρας της αναδιάταξης του στελεχιακού δυναμικού της κυβέρνησης είναι κάτι που αφορά αποκλειστικά και μόνο τον πρωθυπουργό», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου απαντώντας στο ερώτημα δημοσιογράφου κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών αν έχει έρθει η ώρα του ανασχηματισμού.

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο μόνος που έχει την πλήρη αίσθηση της εικόνας, ο μόνος που γνωρίζει σε όλη της την έκταση τη μεγάλη εικόνα, είναι αυτός που έχει όχι μόνο το προνόμιο συνταγματικά, αλλά και την ευθύνη απέναντι στην ισχυρή πλειοψηφία που του έδωσε την εντολή να κυβερνά, να παίρνει τις αποφάσεις για να διαμορφώνονται κάθε φορά οι καλύτεροι δυνατοί όροι έτσι ώστε να πηγαίνουμε την πατρίδα μπροστά. Αυτό έγινε μέχρι τώρα, αυτό θα γίνει και στα επόμενα δύο χρόνια μέχρι την ολοκλήρωση της τετραετίας», συνέχισε ο κ. Οικονόμου.

Τέλος, ο κ. Οικονόμου δεν απάντησε στο ερώτημα αν η αυριανή σύνθεση του υπουργικού συμβουλίου θα γίνει με νέα ή παλιά σύνθεση

iefimerida