Συνοδοί πολυτελείας: Δείτε τι κάνουν οι άνδρες μαζί τους

«Όταν ψάχνω για σύζυγο, δεν καλώ μια συνοδό, επομένως όταν αποζητώ σεξ, δεν καλώ μια απλή γυναίκα», εξομολογείται στο δίκτυο CNBC ο Jay, ένας χρηματιστής της Wall Street.

Γιατί όμως κάποιοι άνθρωποι της Wall Street αγαπούν τόσο πολύ τις πόpvες; Σύμφωνα με το CNBC, υπάρχουν τέσσερις βασικοί λόγοι:

1. η ποιότητα
2. η εχεμύθεια
3. η ευκολία
4. η δυνατότητα να ζητήσουν (και να λάβουν) ό,τι πιο διεστραμμένο έχουν στο μυαλό τους.

«Μπορείς να κάνεις πράγματα που δεν θα ζητούσες ποτέ από την κοπέλα σου να κάνει», εξηγεί ο Jay και στη συνέχεια προσθέτει πως η όλη διαδικασία μοιάζει με οικονομική συμφωνία, που ευχαριστεί και τις δύο πλευρές.

Για να δούμε τα πράγματα και από την πλευρά των γυναικών που ασκούν αυτό το επάγγελμα, το δίκτυο μίλησε με την «Chelsea», μια συνοδό πολυτελείας κοντά στα 30.

«Μόλις τελείωσα το σχολείο, αυτό ήταν το σχέδιό μου. Και θα το κάνω μέχρι να σταματήσω να το κάνω», αναφέρει η «Chelsea», η οποία προσφέρει τις υπηρεσίες της για 1.000 δολάρια την ώρα και, όπως είναι αναμενόμενο, οι περισσότεροι πελάτες της είναι χρηματιστές.

«Είναι το χρηματιστήριο εδώ στη Νέα Υόρκη και γι’ αυτό έχεις να κάνεις με τύπους της Wall Street. Έχουν τα λεφτά και θέλουν σeξ», εξηγεί η ίδια.

Στην αρχή η «Chelsea» έκλεινε δουλειές μέσω ενός πρακτορείου, όμως αργότερα κουράστηκε να δίνει μέρος των κερδών της σε αυτό και τώρα είναι… ελεύθερη επαγγελματίας. Η 30χρονη δουλεύει μόλις πέντε ημέρες την εβδομάδα και βγάζει 200.000 δολάρια το χρόνο. Όπως τονίζει και η ίδια, το κλειδί είναι να δικτυωθείς και να βρεις αρκετούς πελάτες.

Κατά τη διάρκεια της οικονομικής ύφεσης, οι δουλειές για τις συνοδούς είχαν σημειώσει πτώση, όμως τώρα η αγορά ανθίζει και το ίδιο συμβαίνει και με τη συγκεκριμένη επιχείρηση.

Σύμφωνα με τη «Sierra», φίλη της «Chelsea», οι υπηρεσίες που προσφέρουν αφορούν εν μέρει το σeξ, καθώς οι ίδιες αποτελούν και ένα είδος ψυχοθεραπευτή. Ακούν τους χρηματιστές να μιλούν για τις δουλειές και τα προβλήματά τους.

Για την «Chelsea», οι άνδρες της Wall Street ανήκουν στην κατηγορία των χειρότερων, αλλά και των καλύτερων πελατών της. Οι νέοι συνήθως θέλουν να διασκεδάσουν, είναι απότομοι και το σeξ μαζί τους δεν είναι καλό. Από την άλλη, υπάρχουν αρκετοί μεγαλύτεροι σε ηλικία πελάτες, για τους οποίους η ίδια χρειάζεται να δουλέψει σκληρότερα.

«Οι περισσότεροι είναι άνδρες Α κατηγορίας – με μεγάλη αυτοπεποίθηση. Όταν όμως τους yδύνω, είναι όσο ανυπεράσπιστοι όσο και οι υπόλοιποι άνδρες», αναφέρει η Chelsea.
Διαβάστε περισσότερα στο