Συνελήφθη ο διευθυντής της εφημερίδας «Παραπολιτικά», Παναγιώτης Τζένος

Συνελήφθη πριν από λίγο  ο διευθυντής της εφημερίδας «Παραπολιτικά» Παναγιώτης Τζένος, έπειτα από μήνυση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου.  

Σύμφωνα με τα όσα  αναφέρει η ιστοσελίδα parapolitika.gr,  αστυνομικοί με πολιτικά συνοδευόμενοι από εισαγγελέα συνέλαβαν με τη διαδικασία του αυτοφώρου τον  διευθυντή του Ομίλου «Παραπολιτικά» Παναγιώτη Τζένο.  Μάλιστα, όπως αναφέρει η  ιστοσελίδα, μέσα και έξω από τα γραφεία των Παραπολιτικών βρίσκονταν περισσότεροι από δέκα αστυνομικοί.

Η μήνυση κατατέθηκε με αφορμή το ρεπορτάζ της εφημερίδας για το ταξίδι που πραγματοποίησε ο κ. Καμμένος στις Αυστριακές Άλπεις την περίοδο των εορτών.

Ο Παναγιώτης Τζένος οδηγείται στον Εισαγγελέα, προκειμένου να ακολουθηθούν οι διαδικασίες που προβλέπονται από τον νόμο.

590_26a39fbaa6903f9a5377174f262ff137

Παραδόθηκε και ο Γιάννης Κουρτάκης

Μετά τον Παναγιώτη Τζένο συνελήφθη και ο εκδότης της εφημερίδας «Παραπολιτικά» Γιάννης Κουρτάκης. «Μόλις ενημερώθηκα ότι έχει κινηθεί διαδικασία αυτοφώρου εναντίον μου, προσήλθα στην ΓΑΔΑ, όπου και με συνέλαβαν. Ακόμη ένα ψέμα του Πάνου Καμμένου. Κάποια στιγμή τα ψέματα τελειώνουν, όπως και τα καθεστώτα πέφτουν» έγραψε.

kourtakis

crashonline

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ