ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: ΧΟΝΤΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΕ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΥ! ΦΩΤΙΕΣ, ΠΕΤΡΕΣ, ΤΟΥΒΛΑ, ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΑ! «ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!» (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Η… πολιτικοποίηση του ποδοσφαίρου καλά κρατεί. Οπαδοί του Ολυμπιακού συγκρούστηκαν με δυνάμεις της Αστυνομίας έξω από ξενοδοχείο του Πειραιά όπου θα μιλήσει ο Υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος.

w1 w2 w3 w4

Αγριες συμπλοκές μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και της αστυνομικών δυνάμεων σημειώθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης στον Πειραιά. Συγκεκριμένα, περίπου 100 «ερυθρόλευκοι» οπαδοί είχαν συγκεντρωθεί έξω από χώρο όπου ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση της νομαρχιακής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ με κεντρικό ομιλητή τον Υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Αρχικά ξεκίνησαν με συνθήματα εναντίον της κυβέρνησης, στη συνέχεια, όπως καταγγέλλει και ο επίσημος Ολυμπιακός, οι αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στον χώρο έκαναν χρήση χημικών και κάπου εκεί η κατάσταση ξέφυγε.

Οι «οδομαχίες» περιελάμβαναν επιθέσεις με γκλοπ από τα ΜΑΤ και απαντήσεις με ρίψη κάθε λογής αντικειμένων από πλευράς οπαδών.

s1s2

s3peirais2

epeis1

Προηγούμενη ενημέρωση:

Περίπου 100 οπαδοί του Ολυμπιακού με κράνη και κουκούλες, επιχείρησαν να προσεγγίσουν το ξενοδοχείο όπου μιλάει ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, μέσω της Ηρώων Πολυτεχνείου. Οι αστυνομικές δυνάμεις τους απώθησαν, κάνοντας χρήση χημικών, με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να απαντούν με πέτρες, τούβλα, μπουκάλια και ό,τι άλλο βρίσκουν στην περιοχή, σπάζοντας ένα όχημα της αστυνομίας.

olimpiakos

Η κυκλοφορία έχει διακοπεί επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου στο ύψος της Πλατείας Κοραή.

Στη συνέχεια, έστησαν οδοφράγματα επί της Ηρώων Πολυτεχνείου, στη διασταύρωση με Β. Γεωργίου στο ύψος της πλατείας Κοραή, ανάβοντας φωτιά σε κάδους και φωνάζοντας «Κράτος είναι ο Ολυμπιακός».

epeisodia3

epeisodia2

Αλλαγή «έδρας» για την ομιλία Τσακαλώτου στον Πειραιά

Άλλαξε ο χώρος της σημερινής εκδήλωσης της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά με ομιλητή τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο, μετά την απόφαση των υπεύθυνων του πολυχώρου «Κremlino», λόγω της ανησυχίας για συγκέντρωση φίλων του Ολυμπιακού.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα την αλλαγή του χώρου εκδήλωσης – συζήτησης με ομιλητή τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο και θέμα «Το σχέδιο της Αριστεράς μετά τα μνημόνια».
Η απόφαση ελήφθη μετά την απόφαση των υπεύθυνων του πολυχώρου «Kremlino», όπου αρχικά είχε προγραμματιστεί η εκδήλωση, λόγω της ανησυχίας τους για συγκέντρωση διαμαρτυρίας φίλων του Ολυμπιακού. Αβέβαιο είναι ακόμα αν τελικά ματαιωθεί ή πραγματοποιηθεί η εκδήλωση στο ξενοδοχείο «Θεοξένια», που αποτελεί τη…. νέα «έδρα» της ομιλίας του Υπουργού Οικονομικών.