Στο Δρομοκαΐτειο η Δόμνα Κουντούρη – Ανησυχία προκαλούν οι τελευταίες της αναρτήσεις

Σύμφωνα με την ανάρτησή της, ο πατέρας της μεσολάβησε για να μπει στο ψυχιατρείο

Στο Δρομοκαΐτειο νοσηλεύεται η Δόμνα Κουντούρη, όπως έκανε γνωστό μέσα από τον λογαριασμό της στο Facebook.

Η τραγουδίστρια που έγινε γνωστή από την συμμετοχή της στο μουσικό διαγωνισμό Fame Story 3 έχει μοιραστεί στο παρελθόν ξανά δημόσια ότι πάσχει από σοβαρά προβλήματα ψυχικής υγείας, τα οποία και ρυθμίζει με φαρμακευτική αγωγή.

Σε εκπομπή μάλιστα το 2019 η τραγουδίστρια είχε αναφερθεί και στο ψυχικό νόσημα που αντιμετωπίζει. «Το ψυχικό νόσημα είναι κάτι που αντιμετωπίζεται. Είναι πολύ δύσκολο να περνάς κάτι τέτοιο, είτε είναι κατάθλιψη, είτε διπολική διαταραχή. Εγώ είχα διπολική διαταραχή, δηλαδή μανιοκατάθλιψη. Συμπεριφορές ακραίες και πολύ γρήγορα εναλλασσόμενες. Από τη μανία στην κατάθλιψη σε πολύ γρήγορο χρόνο. Τα ψυχικά νοσήματα είναι ταμπού σε μεγάλο βαθμό. Ο “τρελός του χωριού” κλπ… Νοσηλεύτηκα στο Δρομοκαΐτειο για μια εβδομάδα», είχε πει.

Τις τελευταίες ώρες, οι αναρτήσεις της έχουν προκαλέσει ανησυχία στους διαδικτυακούς της φίλους, καθώς αποκάλυψε πως πέρασε αρκετές ώρες στο κρατητήριο του αστυνομικού τμήματος του Αγίου Παντελεήμονα Αχαρνών.

domna_2
domnakratitirio_2
domnakratitirio2_2

Μάλιστα, στην τελευταία της ανάρτηση, την οποία και διέγραψε λίγη ώρα μετά, η Δόμνα Κουντούρη αποκάλυψε πως βρίσκεται στο Δρομοκαΐτείο, μετά από παρέμβαση του πατέρα της, ο οποίος -κατά τα λεγόμενά της- δεν την καταλαβαίνει.

Την είδηση επιβεβαιώνουν στο protothema.gr και άνθρωποι του ψυχιατρικού νοσοκομείου, οι οποίοι δεν είναι η πρώτη που την βλέπουν από κοντά, καθώς οι τραγουδίστρια έχει νοσηλευτεί στο νοσοκομείο τουλάχιστον άλλες τρεις με τέσσερις φορές.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που νοσηλεύεται εδώ έχει έρθει τουλάχιστον άλλες τρεις με τέσσερις φορές. Όσες φορές νοσηλεύτηκε μετά από λίγες ημέρες ήταν καλά καθώς ο οργανισμός της ανταποκρίθηκε στην θεραπεία»

domnapateras

 

thlkountouri

.

protothema