Στοματικό σεx μέσα στο νερό: Πώς να το κάνετε! (pics)

Aκόμα και αν η ώρα των διακοπών δεν έφτασε για εσάς και είστε μέσα στην πόλη υπάρχουν πολλοί δροσεροί τρόποι να γευτείτε τις χαρές του έρωτα. Ακόμα και αν δεν είστε στην παραλία, μπορείτε να δοκιμάσετε το στοματικό μέσα στη μπανιέρα. 

Είναι μια ξεχωριστή απόλαυση όσο για τη γυναίκα που ξετρελαίνεται ούτως ή άλλως με τα προκαταρκτικά όσο και για τον άνδρα. Το νερό και τα αρωματικά αφρόλουτρα μπορούν να σας χαλαρώσουν τόσο πολύ ώστε να απολαύσετε  στο μέγιστο τη διέγερη των γεννητικών οργάνων.

Η γυναίκα μπορεί να κάτσει αναπαυτικά αλλά προσεκτικά για να μην πέσει στην άκρη της μπανιέρας. Γεμίστε τη με νερό και αφρούλουτρο. Ο άνδρας ξεκινά να ερεθίζει τη γυναίκα χαιδεύοντας όλο το κορμί της και σαπουνίζοντάς το. Μια έξυπνη τακτική είναι να ερεθίσετε τα πόδια της την κοιλιά της με χάδια και φιλιά και έπειτα να διεγείρετε με τη γλώσσα σας την πριοχή των γεννητικών οργάνων.

Η τεχνική αυτή βοηθά ακόμα και τις γυναίκες που έχουν πολλές αναστολές να χαλαρώσουν και να γευτούν τη σεξουαλική απόλαυση. Δοκιμάστε τη!

ladytimes