Στοματικό σεξ το πρωί: Πώς να τον ξυπνήσετε με χάδια και φιλιά (εικόνες)

Πολλές έρευνες υποστηρίζουν ότι το πρωινό σεξ είναι παράγοντας ευεξίας για την υπόλοιπη ημέρα. Το πρωινό σεξ μας ευνοεί και συναισθηματικά μιας και ελευθερώνει οξυτοκίνη, την ορμόνη της αγκαλιάς, η οποία σε κάνει να αισθάνεσαι πως ο σύντροφός σου σε αγαπάει… Το πρόβλημα με το πρωινό σεξ είναι ότι τα περισσότερα ζευγάρια δεν έχουν το χρόνο για να επιδοθούν σε συνουσία. Το στοματικό σεξ ίσως είναι μια καλή λύση: μια σύντομη και ευχάριστη έκπληξη που μπορείς να προσφέρεις στον σύντροφό σου κάποια πρωινά.

Πώς να το κάνετε- οδηγίες 

Ξυπνήστε τον με φιλιά και χάδια.Οι άνδρες τρελαίνονται όταν η γυναίκα τους ξυπνά με αυτό τον τρόπο.

Μετά βάλτε τα χέρια σας επάνω στα μάτια του και τρίψτε τα… Είναι η κίνηση που κάνουμε όταν ξυπνάμε αλλά φροντίστε αυτό το πρωί να την κάνετε εσείς για εκείνον… Δηλώνει προθυμία του θυληκού να υποταχθεί στις σεξουαλικές πρωινές ορέξεις του συντρόφου.

Κλείστε  του τα μάτια (με ένα μαντίλι ή τη μάσκα ύπνου ). Το να σου κάνουν έρωτα χωρίς να έχεις τον έλεγχο είναι το κορυφαίο διεγερτικό.

Ξεκινήστε το στοματικό – Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικές και προκλητικές στις κινήσεις σας

Η γυναίκα πρέπει να κινεί τα χείλη της αργά πάνω- κάτω στο μόριό του και έπειτα να κάνει πιο γρήγορες κινήσεις.

Σε ‘όλη τη διάρκεια της ερωτικής πράξης καλό είναι να εναλλάσει τον αργό με τον γρήγορο ρυθμό κίνησης.

Θα πρέπει να εστιάζει στο πιο ευαίσθητο σημείο του ανδρικού μορίου και να κάνει κυκλικές κινήσεις γύρω από το κεφαλάκι του πέους.

Γιατί είναι καλό να  κάνετε σεξ το πρωί 

Τις ώρες που κοιμάται ο άνδρας η τεστοστερόνη του συσσωρεύεται και παραμένει στα υψηλότερα της επίπεδα τις πρώτες τρεις πρωινές ώρες. Με το πρωινό σεξ  αυξάνονται τα επίπεδα των οιστρογόνων, με αποτέλεσμα να βελτιώνεται η επιδερμίδα μας η υφή των μαλλιών. Έχει διαπιστωθεί ότι το πρωινό σεξ μας κάνει πιο δυνατούς και πιο όμορφους, αυξάνοντας τα επίπεδα του IgA, ενός αντισώματος που προστατεύει από τη μόλυνση! Όπως καταλαβαίνετε καλό είναι να αλλάξετε συνήθειες, είναι καλό και για την υγεία!

AdTech Ad

AdTech Ad

boro