Στοματικό σεξ: Το μυστικό κόλπο που κάνουν στις ταινίες πορνό!

Το στοματικό σεξ είναι κάτι που σχεδόν όλοι οι άνδρες απολαμβάνουν και το ζητούν από τη γυναίκα. Οι γυναίκες από την άλλη μεριά είτε το απολαμβάνουν είτε το αρνούνται κατηγορηματικά… ΄’Αλλες κοπέλες πάλι ντρέπονται να το κάνουν, ναι το στοματικό σεξ είναι ακόμα ένα θέμα ταμπού κάποιες γυναίκες δεν τολμούν να μιλήσουν καν γι΄αυτό. Ο έρωτας όμως πρέπει να μας απελευθερώνει χωρίς βέβαια να προβάλλει την προσωπικότητά μας και να μας αναγκάζει να κάνουμε πράγματα που δεν επιθυμούμε.

Παρακάτω θα δούμε μια νέα τεχνική που έχει αρχίσει να γίνεται όλο και πιο δημοφιλής αλλά θα αναλύσουμε και τους κινδύνους που προέρχονται από το στοματικό σεξ και βέβαια, πώς μπορείτε να προφυλαχθείτε.

Το κόλπο κάποιων έμπειρων γυναικών για να προσφέρουν απόλαυση στον άνδρα τους.

Πολλοί το χαρακτηρίζουν ως κόλπο των πορνοστάρ, γιατί χρησιμοποιείται πολύ συχνά στα γυρίσματα των ερωτικών ταινιών. Είναι μια πρακτική που ερεθίζει στο μέγιστο τον άνδρα ενεργοποιώντας τις νευρικές απολήξεις του πέους αλλά και της περιοχής των όρχεων.

Η γυναίκα έχει την κλασσική θέση, γονατίζει μπροστά στον άνδρα προκειμένου να του προσφέρει και την οπτική απόλαυση που χρειάζεται. Ανάλογα με το ύψος της ίσως χρειαστεί να χρησιμοποιήσει και κάποιο μαξιλάρι προκειμένου το πρόσωπό της να είναι στο ύψος των όρχεων και να μην κουράζεται. Το στοματικό σεξ είπαμε, πρέπει να είναι ευχάριστο και για τους δυο.

Αφού ερεθίζει το πέος αυτό που πρέπει να κάνει είναι να το ανασηκώσει για να φανούν οι όρχεις. Έπειτα πρέπει να βρει τη σκούρα γραμμή στο δέρμα του άνδρα που χωρίζει τους όρχεις και να την “ακολουθήσει” ερεθίζοντάς την ιδιαίτερα στο σημείο όπου καταλήγει. Εκεί πρέπει να επιμείνει. Είναι μια ερωτογενής ζώνη του άνδρα που προσφέρει μεγάλη απόλαυση.

AdTech Ad

AdTech Ad

boro