Στοματικό σεξ: Γνωρίζετε το κόλπο με τον καθρέφτη;

Κόλπα που μπορεί ο άνδρας να κάνει στη γυναίκα κατά τη διάρκεια των προκαταρκτικών και του στοματικού

Με τα χέρια: Βάλτε ένα δάχτυλο στο στόμα της.  Ή θα του κάνει έναν «μίνι» στοματικό ή θα το πιπιλίζει. Βάλτε ένα δάχτυλο μέσα στον κόλπο της και ωθήστε μέσα-έξω για να την διεγείρετε Ανεβείτε και παίξτε με το στήθος της και με τα δυο σας χέρια. Εάν της αρέσει η διέγερση του πρωκτού, δοκιμάστε ερεθίζετε ταυτόχρονα τον αντίχειρά σας την πίσω περιοχή με τον κόλπο. Την ίδια ώρα μπορείτε να ερεθίζετε στοματικά την κλειτορίδα.

Το κόλπο με τον καθρέφτη

Καθρέφτη, καθρεφτάκη μου: Πολλές γυναίκες νομίζουν ότι ο κόλπος τους είναι ένα παράξενο, μαλακό και υγρό πράγμα.  Όποιος άνδρας λοιπόν, τον κοιτάζει με λαγνεία και θαυμασμό την περιοχή των γεννητικών οργάνων κατορθώνει μεμιάς να ανεβάσει τη σεξουαλική αυτοπεποίθηση της γυναίκας.

Στην αρχή ή στη μέση του στοματικού σεξ, τραβηχτείτε ξαφνικά μακριά και καθίστε να κοιτάζετε τα γεννητικά της όργανα της, περνώντας το βλέμμα σας και από το υπέροχο σώμα της Σταματήστε για ένα μόνο λειττό και κοιτάξτε τη στα μάτια. Θα διαπιστώσετε ότι η γυναίκα σας θα έχει ήδη νιώσει κολακευμένη και ερεθισμένη από τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεστε το κορμί της. Θα είναι έτοιμη να σας το προσφέρει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 

AdTech Ad

boro