Στοματικό σεξ…για να ξεχάσει πώς τον λένε! Όλες οι τεχνικές!

Το στοματικό σεξ είναι από τα κυριότερα συν σε μια σχέση. Όσο καλύτερη είσαι σε αυτό τόσο καλύτερο για το σύντροφό αλλά και τη σχέση σου γενικότερα. Διάβασε κάποια μυστικά και γίνει ειδική στο στοματικό σεξ!

1.Δημιούργησε του την ψευδαίσθηση ότι έχετε όλο το μόριό του μέσα στο στόμα σας. Πώς; Τοποθέτησε την άκρη της γλώσσας σου στον ουρανίσκο σας, και αφήστε το μόριο του να ακουμπήσει στο κάτω μέρος της γλώσσας σας!
2.Το στόμιο – η τρύπα στην άκρη του πέους του- είναι εξαιρετικά ευαίσθητη περιοχή. Κόλλησε την γλώσσα σου σε εκείνο το σήμείο και εφαρμόστε μεσαία πίεση. Θα τον κάνεις να νιώσει πρωτόγνωρη ηδονή!
3.Η ράχη του πέους του είναι πολύ ευαίσθητη στην αφή. Καλύψτε τα δόντια σας με τα χείλη σας και τοποθετήστε τα γύρω από πέος του και εφαρμόστε σταθερή πίεση, απελευθερώστε και επαναλάβετε. Αυτή η εναλλαγή προσφέρει έντονη ευχαρίστηση στον σύντροφό σας.
4.Αφήστε τα φώτα ανοιχτά. Ο σύντροφός σας απολαμβάνει να σας βλέπει να περιποιήστε το πέος του. Μην του στερείς επιπλέον ευχααρίστηση.

Ωστόσο το στοματικό σεξ δεν είναι μόνο γυναικεία υπόθεση. Υπάρχουν μερικά μυστικά και προς τους άνδρες για να προσφέρουν στη σύντροφό τους έντονους οργασμούς και απίστευτη ηδονή!

youweekly