Στην Εντατική παραμένει ο Κ. Αγγελίδης – Η μαρτυρία-«κλειδί» για το τροχαίο

Στην εντατική εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο παρουσιαστής Κωνσταντίνος Αγγελίδης, που δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, ύστερα από το σοβαρό τροχαίο που είχε με τη μοτοσικλέτα του τα ξημερώματα της Κυριακής.

Την ίδια ώρα, συγκλονίζει η μαρτυρία μιας γυναίκας, που βρέθηκε στο σημείο, λίγα δευτερόλεπτα μετά το ατύχημα.

Μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στο «Ε», η γυναίκα είπε:

«Το παλικάρι ήταν στο δρόμο, κάτω πεσμένο. Δεν ξέραμε καν ποιος είναι και επειδή πριν έξι μήνες είχαμε και εμείς ένα πολύ σοβαρό τροχαίο, έβαλα τις φωνές και σταματήσαμε να κατέβω κάτω να δούμε τι γίνεται. Το λεωφορείο ήταν σταματημένο ακριβώς έτσι όπως λέτε, ο κύριος όμως που οδηγούσε το λεωφορείο, δεν είχε κατέβει στο δρόμο. Εμένα, ο καλύτερός μου φίλος, μπήκε μέσα στο λεωφορείο, πήρε τον πυροσβεστήρα και έσβησε τη μηχανή».

«Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, είχε σπασμούς κάτω στο δρόμο, ήταν ξαπλωμένος και δεν τον γύρισαν για να μη γυρίσει σε αιμάτωμα. Εγώ ήμουν εκεί, από επάνω του, του μίλαγα. Του έλεγα να κάνει υπομονή, γιατί θα ερχόταν το ΕΚΑΒ, αλλά το ΕΚΑΒ δεν ερχόταν, είχαν περάσει 10 λεπτά. Όταν ήρθε το ΕΚΑΒ, με πήραν από εκεί γιατί θα τον γύριζαν για να μην δω το πρόσωπό του», πρόσθεσε συγκλονισμένη.

Η ίδια σημείωσε επιπλέον ότι ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης ανταποκρινόταν σε αυτά που του έλεγε.

newpost

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ