Στην Ελλάδα ο Βλαντίμιρ Πούτιν ύστερα από 10 χρόνια! “Φρούριο” η Αθήνα – Επί ποδός 1.500 αστυνομικοί

Russian President Vladimir Putin chairs a meeting on agriculture in Rostov region, Russia, September 24, 2015. REUTERS/Alexei Nikolsky/RIA Novosti/Kremlin ATTENTION EDITORS - THIS IMAGE HAS BEEN SUPPLIED BY A THIRD PARTY. IT IS DISTRIBUTED, EXACTLY AS RECEIVED BY REUTERS, AS A SERVICE TO CLIENTS.

Αύριο, Παρασκευή, στις 17.00 ο πρόεδρος της Ρωσίας αναμένεται να αφιχθεί στο Μέγαρο Μαξίμου
– Η ατζέντα των συνομιλιών με τον Αλέξη Τσίπρα αναμένεται να επικεντρωθεί στην ενίσχυση των διμερών οικονομικών και εμπορικών σχέσεων
– Θα τον συνοδεύσει πολυπληθής κυβερνητική αντιπροσωπία
– Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας στην Αθήνα

Επίσκεψη εργασίας στην Ελλάδα, ύστερα από 10 χρόνια, θα πραγματοποιήσει ο Βλαντίμιρ Πούτιν αύριο, Παρασκευή, στο πλαίσιο του Αφιερωματικού Έτους Ελλάδας – Ρωσίας 2016 και σε συνέχεια των επισκέψεων του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα σε Κρεμλίνο και Οικονομικό Φόρουμ Αγ. Πετρούπολης το περασμένο έτος, καθώς και του Προέδρου της Δημοκρατίας στη Μόσχα τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους.

Η Αθήνα θα είναι “φρούριο”, καθώς ο πρόεδρος της Ρωσίας αναμένεται να αφιχθεί στο “Ελευθέριος Βενιζέλος” στις 15.30, και από τις 15.00 το κέντρο της Αθήνας θα είναι αποκλεισμένο, με 1.500 αστυνομικούς να είναι επί ποδός.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ