Σταμάτης Κραουνάκης: Ο Αλέξης Τσίπρας είναι η Αλίκη Βουγιουκλάκη του ΣΥΡΙΖΑ (vid)

O Έλληνας μουσικοσυνθέτης ασκεί κριτική στην κυβέρνηση Μητσοτάκη και αποδίδει ευθύνες σ’ αυτούς που έχουν φέρει τη χώρα μας σ’ αυτή την κατάσταση

Με αφορμή την παράσταση «Εκκλησιάζουσες – Η λαϊκή οπερέτα», ο Σταμάτης Κραουνάκης παραχώρησε συνέντευξη στο «GrTimes.gr» και σχολίασε την κυβέρνηση Μητσοτάκη. «Πρέπει να μάθουμε να σεβόμαστε την απόφαση του λαού. Εγώ ανήκω σε αυτή τη συνομοταξία. Δεν μου αρέσει καθόλου να βρίζουμε τον κόσμο. Θα καταλάβει αν αυτό που ψήφισε του βγήκε σε κακό. Άκουσα τον Τσίπρα στην ομιλία του, που είπε ίσως για πρώτη φορά τι λάθη γίνανε. Υπήρξαν πράγματα που τους φύγανε μακριά. Εγώ πιστεύω τους πέσανε πολλά στο κεφάλι».

Παράλληλα, ο Έλληνας συνθέτης σχολίασε το άνοιγμα του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ στην Κεντροαριστερά. «Έτσι κι αλλιώς τα μαγαζιά που μείνανε είναι λίγα. Ο κόσμος μόλις δυσαρεστηθεί από τον έναν φούρνο θα πάει στον απέναντι. Και μόλις δυσαρεστηθεί από τον απέναντι θα πάει πάλι πίσω στον παλιό. Δεν βλέπουμε κάτι το οποίο να προχωράει. Δεν συμφωνώ καθόλου αλλά φαίνεται ότι ο Τσίπρας προσπαθεί να φτιάξει ένα μαγαζί λιγάκι πιο ευρύστερνο. Αυτό δεν είμαι σε θέση να κρίνω αν είναι καλό ή κακό. Θα δείξει».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε ότι αγαπάει τον Αλέξη Τσίπρα και δεν υπάρχει ΣΥΡΙΖΑ χωρίς αυτόν. «Αυτός είναι ο πρωταγωνιστής. Πώς θα γίνει το πιο λαμπρό αστέρι χωρίς Αλίκη Βουγιουκλάκη; Δεν γίνεται. Ποια θα την κάνει; Μια άλλη; Τέλος! Είναι η Αλίκη Βουγιουκλάκη του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν υπάρχει αυτό το κόμμα χωρίς αυτόν, αυτός είναι. Αυτόν ξέρει ο κόσμος, αυτόν ψήφισε! Αυτόν γουστάρει».