Σοκ! Σκότωσε την ερωμένη του με ένα αγγούρι!

Η περιγραφή ανατριχιάζει!

Μερικές φορές τα πιο φαινομενικά αθώα αντικείμενα μπορεί να αποβούν μοιραία για τη ζωή κάποιου. Ο 46χρονος Όλιβερ Ντάιτμαν θα περάσει πέντε χρόνια στη φυλακή για το φόνο εξ αμελείας της ερωμένης του στην οποίο προκάλεσε ασφυξία από ένα αγγούρι που χρησιμοποιούσαν μαζί σαν ερωτικό παιχνίδι.

Την ιστορία έφερε στο φως το δημοσίευμα της Daily Mail. O Ντάιτμαν και η συνομήλικη ερωμένη του, Ρίκα Βάρνα, διατηρούσαν ερωτικό δεσμό από το 2009. Όπως κατέθεσε στο δικαστήριο ο 46χρονος, το ζευγάρι χρησιμοποιούσε συχνά λαχανικά ως sex toys κατά τη διάρκεια των ερωτικών τους επαφών, ωστόσο οι πειραματισμοί τους στο σεξ είχαν τραγική κατάληξη.

Σύμφωνα με την κατάθεση του άνδρα, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια, εκείνο το μοιραίο βράδυ εκείνος και η Βάρνα είχαν καταναλώσει τέσσερα μπουκάλια κρασί και αρκετά σφηνάκια. Στη συνέχεια, είχαν κάνει έρωτα, χρησιμοποιώντας μάλιστα ένα αγγούρι ως ερωτικό βοήθημα.

αγγούρι

Όταν τελείωσαν, ο Ντάιτμαν έβαλε το αγγούρι στο στόμα της γυναίκας, όμως ξαφνικά παρατήρησε πως έβγαινε καπνός από την κουζίνα και συνειδητοποίησε ότι είχε ξεχάσει ένα κομμάτι κρέας στον φούρνο, το οποίο ετοίμαζε για τον σκύλο του.

«Έτρεξα στην κουζίνα, τάισα τον σκύλο μου και μετά βγήκα στο μπαλκόνι να κάνω ένα τσιγάρο», είπε στο δικαστήριο ο 46χρονος, περιγράφοντας στη συνέχεια τη δραματική στιγμή που επέστρεψε στην κρεβατοκάμαρα και είδε ότι η ερωμένη του είχε χάσει τις αισθήσεις της.

«Προσπάθησα να βγάλω τα κομμάτια του αγγουριού από το στόμα της, όμως είχαν πολτοποιηθεί και δεν μπορούσα να τα βγάλω τελείως από τον λαιμό της», προσπάθησε να εξηγήσει σήμερα στο δικαστήριο ο Ντάιτμαν. Όπως έδειξε η νεκροψία, τα κομμάτια του αγγουριού είχαν σφηνωθεί στον λαιμό της άτυχης γυναίκας τα λίγα λεπτά που έμεινε μόνη της, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αναπνεύσει και να πέσει σε κώμα. Μερικές ώρες αργότερα, η Βάρνα εξέπνευσε στο νοσοκομείο.