ΣΟΚ: Η Τζίνα Αλιμόνου συχνάζει σε πριβέ χώρους γνωστών κλαμπ, όπου ερωτοτροπεί με διάφορους άνδρες και κάνει χρήση ουσιών

Αγρια μάχη, με βολές εκατέρωθεν, έδωσαν χθες ο Παύλος Βαρδινογιάννης με την πρώην σύζυγό του Τζίνα Αλιμόνου στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας, όπου εκδικάστηκε η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων του επιχειρηματία σε βάρος της ηθοποιού, με επίκεντρο της διένεξης τα τέσσερα παιδιά τους.

Τόσο ο ίδιος όσο και η Τζίνα Αλιμόνου έδωσαν το «παρών» στη δικαστική αίθουσα, ζητώντας μάλιστα -μέσω των συνηγόρων τους- να καταθέσουν και οι ίδιοι στο δικαστήριο. Η πλευρά του επιχειρηματία, που υποστηρίζει ότι η πρώην σύζυγός του είναι εθισμένη στην κοκαΐνη και, άρα, ακατάλληλη για να έχει την επιμέλεια των παιδιών, ζήτησε από το δικαστήριο τη διενέργεια εξέτασης DNA της εναγομένης, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν πράγματι κάνει χρήση ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, η δικηγόρος του Παύλου Βαρδινογιάννη, Ελενα Τζούλη, ζήτησε να ληφθεί βιολογικό υλικό από τις τρίχες της εναγομένης, το οποίο εν συνεχεία να εξεταστεί από το εξειδικευμένο τμήμα του Πανεπιστημίου Κρήτης, καθώς, όπως υποστήριξε, είναι η μόνη εξέταση που μπορεί να δείξει με ακρίβεια εάν κάποιος είναι χρήστης ουσιών.

Εθισμός

Την ίδια ώρα, για εθισμό της Τζίνας Αλιμόνου τόσο στην κοκαΐνη όσο και στο αλκοόλ έκανε λόγο στην κατάθεσή του και ο υπεύθυνος ασφαλείας του Παύλου Βαρδινογιάννη, ο οποίος επί σειρά ετών αποτελεί τη «σκιά» των μελών της οικογένειας.

Ο μάρτυρας τόνισε, μεταξύ άλλων, πως η ηθοποιός συχνάζει σε πριβέ χώρους γνωστών κλαμπ, όπου ερωτοτροπεί με διάφορους άνδρες, κάνει χρήση ουσιών, ενώ παραμελεί τα παιδιά της, έχοντας αναθέσει τη φροντίδα τους στις νταντάδες και στο πολυμελές υπηρετικό προσωπικό.