Σοκ: Αποπειράθηκαν να σκοτώσουν πασίγνωστη Ελληνίδα!

Η γνωστή Ελληνίδα δεν μπορεί να ξεχάσει την εικόνα των ληστών που είχαν βάλει το όπλο στο πρόσωπο της. Η ίδια σε πρόσφατη συνεντευξη της αποκάλυψε το περοστατικό και αφηγήθηκε την εφιαλτική νύχτα που έζησε.

Πόσες φορές έχετε βρεθεί αντιμέτωπη με τον θάνατο;

«Αρκετές… Όταν ανοίγεις τα μάτια σου και βλέπεις από πάνω σου μια μαύρη κουκούλα και ένα όπλο να σε σημαδεύει, λες ”ή μου κάνει πλάκα κάποιος ή ονειρεύομαι”. Στα βιβλία μου πάντα υπάρχει ένα φύλακας άγγελος, ένας από μηχανής Θεός. Σημασία έχει ότι και στη ζωή έχουμε έναν θεό που μας αγαπάει και μας προστατεύει», δήλωσε στο περιοδικό YOU, η Λένα Μαντα.

Μπήκαν κουκουλοφόροι στο σπίτι σας;

«Την πρώτη φορά πριν από 30 χρόνια ήμουν έγκυος στον γιο μου, λείπαμε σε έναν γάμο την ώρα που μπήκαν, τη δεύτερη, όμως, πριν από περίπου έξι χρόνια, ήμασταν μέσα. Κοιμόμασταν και μπήκαν με όπλα. Ο γιος μου, χάρη σε ένα γενναίο ξενύχτι δεν κατάλαβε τίποτα γιατί κοιμόταν. Την κόρη μου την ξύπνησαν με το όπλο και την έφεραν, ευτυχώς, σε εμάς. Μας είχαν επί ώρες στο κρεβάτι ρωτώντας πού είναι τα χρήματα. Τα κοσμήματα τα πήραν. Ήθελε πολλή ψυχραιμία. Τα χρήματα δεν τα βρίσκανε και του είπα του ενός ότι αν με αφήσεις να σηκωθώ θα σε πάω στα χρήματα που τυχαία υπήρχαν εκείνη την ημέρα στο σπίτι. Τους τα έδωσα και την ώρα που έφευγαν λένε “θα σας δέσουμε” και του απαντάει ο Γιώργος “αφού δεν μας πειράξατε καλό δρόμο και καλοφάγωτα”. Έφυγαν σαν κύριοι».

Έχετε όπλο σπίτι;

«Όχι βέβαια, αν και οι δύο έχουμε κάνει μαθήματα , αλλά όταν έχεις όπλο μπαίνεις στον πειρασμό να το χρησιμοποιήσεις και δεν είσαι έτοιμος. Είναι μεγάλο λάθος»

freddonews