Σκοπιανό: Όλα στο τραπέζι στην συνάντηση Κοτζιά – Νίμιτς

Ο Μάθιου Νίμιτς μίλησε για εποικοδομητική συζήτηση με τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά.

«Μερικές εβδομάδες πριν έδωσα προτάσεις. Είχαμε εποικοδομητική συζήτηση. Η κυβέρνηση είναι ειλικρινής, υπάρχει βούληση να βρούμε μια λύση, οπότε νιώθω θετικά για την συνάντηση» είπε στους δημοσιογράφους.

«Δεν θα πω για τις ιδέες που έδωσα, υπήρξε διαρροή κάποιων ιδεών μου. Θα τις σκεφτούν και θα αποφασίσουν. Η διαδικασία είναι ότι δεν δίνω τελικές ιδέες αλλά τις καλύτερες ιδέες μου. Ακούω προσεκτικά. Υπάρχει ένα μομέντουμ και πρέπει να το αδράξουμε» είπε ακόμα ο ειδικός διαμεσολαβητής του ΟΗΕ.

«Τα συζητάμε 25 χρόνια και τώρα είναι ώρα αποφάσεων. Θα υπάρξουν κάποιες εβδομάδες συζητήσεων για να δούμε που βρισκόμαστε και κατόπιν θα κάνουμε επανεκτίμηση» κατέληξε ο κ. Νίμιτς.

Νωρίτερα, ο Μάθιου Νίμιτς, συναντήθηκε με τον τομεάρχη Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας Γιώργο Κουμουτσάκο.

«Το μόνο πρόβλημα με τη δουλειά μου είναι ότι δεν μπορώ να κάνω διακοπές γιατί θα κάνει κακή εντύπωση», ήταν η ατάκα του Νίμιτς ο οποίος υπενθυμίζεται ότι στην περίφημη συνέντευξή του στο σκοπιανό κανάλι είχε τονίσει την ανάγκη του για βγει στην σύνταξη.

Είπε μάλιστα ότι του κάνει και παράπονα η γυναίκα του. Ο Γιώργος Κουμουτσάκος άδραξε την ευκαιρία σχολιάζοντας: «Έχετε άλλον έναν λόγο για να επιδιώκετε τη λύση».

newsit

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ