Σκληρή απάντηση Πελώνη στο σχέδιο Τσίπρα με… Τσίπρα του παρελθόντος

Πελώνη Γιώργος Καραϊβάζ

Με μια άκρως επιθετική δήλωση, η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, σχολιάζει τις ανακοινώσεις του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα.

Νωρίτερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε το σχέδιο του κόμματός του για την επόμενη μέρα της πανδημίας, στο οποίο υπάρχουν αναφορές σε ρύθμιση του ιδιωτικού χρέους που δημιουργήθηκε στην πανδημία, σε 120 δόσεις με κούρεμα έως 60%.

Αναλυτικά το σχόλιο της Αριστοτελίας Πελώνη

«Μετά το σκίσιμο των Μνημονίων με έναν νόμο κι ένα άρθρο, την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ και τη «σεισάχθεια» του προγράμματος της Θεσσαλονίκης που οι Έλληνες πίστεψαν και είδαν που κατέληξαν, ο Αλέξης Τσίπρας υπόσχεται δόσεις, διαγραφές χρεών και ευρώ από το λεφτόδεντρο της Κουμουνδούρου.

Click4more: Τσίπρας: Γενναία ρύθμιση ιδιωτικού χρέους και ενίσχυση ρευστότητας των ΜμΕ – Το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ (video)

Μεσολάβησαν, από την αρχή της πανδημίας, οι προτάσεις του «Μένουμε όρθιοι Ι» και «Μένουμε όρθιοι ΙΙ». Αν η κυβέρνηση τις είχε ακολουθήσει, δεν θα υπήρχε σήμερα περιθώριο στήριξης εργαζομένων και επιχειρήσεων. Δυστυχώς για τον κ. Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν προέρχεται από παρθενογένεση. Ευτυχώς για τους Έλληνες, έχει δοκιμαστεί. Έχει αποδειχθεί η συνέπεια λόγων και πράξεων και κανένας δεν τον πιστεύει.

Γνωρίζοντας ότι δεν πρόκειται να υλοποιήσει τις υποσχέσεις του, εμφανίζεται ως προστάτης των τάξεων που αφαίμαξε. Το ντεκόρ άλλαξε. Ο πρωταγωνιστής, όμως, μένει ίδιος. Και το σίκουελ της ίδιας παράστασης δεν κόβει εισιτήρια».

To άρθρο Σκληρή απάντηση Πελώνη στο σχέδιο Τσίπρα με… Τσίπρα του παρελθόντος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .