«Σκάει» βόμβα για τον Sin Boy! Οι καταγγελίες ότι το περίφημο «Mama» είναι κλεμμένο, εκθέτουν τον αλβανό ράπερ. Δες τα βίντεο και σύγκρινε…

Πολύς λόγος έχει γίνει για τη ξαφνική απόφαση του Sin Boy να κατεβάσει τα τραγούδια του από το κανάλι του στο Youtube, παρότι αριθμούσαν αθροιστικά πάρα πολλά εκατομμύρια views.

Πρώτο και καλύτερο φυσικά το Mama που από μόνο του έμενε πρώτο στις τάσεις του ελληνικού Youtube για εβδομάδες. Ο Sin Boy παράλληλα με το κατέβασμα των τραγουδιών του με αρκετούς ακόλουθους του καναλιού να σχολιάζουν ότι οι λόγοι που έγινε δεν είχαν να κάνουν με όσα έλεγε στα περίφημα insta stories του.

Πολλοί ανέφεραν ότι ο λόγος που έγινε η σειρά αυτή των ενεργειών του τραγουδιστή είναι λόγω του τραγουδιού Mama που καταγγέλλουν ότι είναι πιστή αντιγραφή της τεράστιας παγκόσμιας επιτυχίας Te Bote Remix – Casper, Nio García, Darell, Nicky Jam, Bad Bunny, Ozuna, το οποίο ανέβηκε τον Απρίλιο του 2018 και πλησιάζει τα δύο δις views.

To Μama πράγματι θυμίζει πολλά στο στήσιμο, στη σκηνοθεσία, σε χορογραφίες, ακόμα και τα μπιτ του τραγουδιού και σε πολλές μικρότερες λεπτομέρειες του βίντεο κλιπ, χωρίς όμως να μπορεί να αποδειχτεί κάτι και προς το παρόν οι καταγγελίες βρίσκονται στη σφαίρα των θεωριών συνωμοσίας.

Δείτε τα δύο τραγούδια δίπλα δίπλα και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα.