Σε κατάσταση σοκ η μάνα του παιδιού του Κόκλα – Τι αποκαλύπτει ο γιατρός που χειρούργησε τον ηθοποιό

Δύσκολες ώρες περνάει ο ηθοποιός Κώστας Κόκλας, ο οποίος βρίσκεται στην Εντατική του Νοσοκομείου Άγιος- Παύλος στη Θεσσαλονίκη έπειτα από ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη την Κυριακή.

Δέκα λεπτά αφού τελείωσε την πρώτη σκηνή της παράστασης «Γαμπροί για πουλήμα», αισθάνθηκε έντονο πόνο και αμέσως ζήτησε να φωνάξουν ασθενοφόρο.

Για καλή του τύχη μάλιστα μέσα στους θεατές της παράστασης ήταν και μία αναισθησιολόγος η οποία και του παρείχε τις πρώτες βοήθειες.

Ο διευθυντής Νοσοκομείου «Αγίου Παύλου», στη Θεσσαλονίκη, ο κύριος Τσούνος που χειρούργησε τον αγαπημένο μας ηθοποιό, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» αναφέροντας!

«Έπαθε ένα οξύ ισχαιμικό επεισόδιο και του κάναμε μπαλονάκι. Είναι καλά, είναι σταθερός ή αύριο ή μεθαύριο θα πάει σπίτι του. Η επέμβαση που έγινε είναι από μένα. Ήταν επεμβατική καρδιολογία. Καρδιολόγοι είμαστε άλλωστε όχι χειρουργοί. Βάλαμε ένα στεντ. Ένα αγγείο πήγαινε να βουλώσει και το ξεβουλώσαμε με ένα μπαλονάκι» είπε χαρακτηριστικά.

Και η πρώην σύζυγός του όμως, Κατερίνα Σούλη, μόλις πληροφορήθηκε τα άσχημα νέα , έσπευσε να μάθει τι συνέβη.

«Είναι καλύτερα. Έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Δεν ήταν έμφραγμα επί σκηνής όπως ακούστηκε. Είχε μία αρτηρία βουλωμένη. Μιλήσαμε και χθες και σήμερα το πρωί. Τον άκουσα καλύτερα. Εγώ δεν μπορώ να πάω Θεσσαλονίκη λόγω του παιδιού. Είναι δίπλα του όμως η αδερφή του» είπε, όπως αναφέρει το star, με τρεμάμενη φωνή.

Οι συνάδελφοί του, μπορεί να λαχτάρησαν, όμως τώρα τους έφυγε ένα βάρος μιας και ο Κώστας Κόκλας έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

«Πήγε στην σκηνή αρχικά με όση δύναμη είχε, όμως μετά δεν άντεξε. Πήγαμε χθες και τον είδαμε και ήταν μια χαρά» είπε η Παρθένα Χοροζίδου με τον Θανάση Παπαθανασίου να συμπληρώνει:

«Έγινε κατά τη διάρκεια της απογευματινής παράστασης. Είναι καλά όμως ο Κώστας».

youweekly