Σεξ: 9 σημεία που αν τα αγγίξεις η γυναίκα ερεθίζεται πολύ!

΄Γνωρίζουμε ότι παραδοσιακά οι άνδρες αρέσονται στο να παίζουν με το στήθος, τα οπίσθια και κάποιοι και με την κλειτορίδα της γυναίκας… Αλλά υπάρχουν κάποια σημεία κλειδιά στο σώμα της γυναίκας, πέρα από τα κλασσικά που κάθε άνδρας που θέλει να ικανοποιήσει την γυναίκα του πρέπει να γνωρίζει. Σε πολλά από αυτά τα σημεία συγκεντρώνονται πολλές νευρικές απολήξεις του γυναικείου σώματος πράγμα που κάνει τον ερεθισμό της πολύ εύκολο! Σε κάποια άλλα πάλι το άγγιγμα του άνδρα μπορεί πραγματικά να την χαλαρώσει και να την κάνει να αισθανθεί πολύ άνετα ώστε να παραδοθεί ολοκληρωτικά στο ερωτικό παιχνίδι. Ας δούμε ποια είναι αυτά τα σημεία.
1. Η λεκάνη της. Σε πολλές γυναίκες αρέσει ο άνδρας να παίζει και να τη χαιδεύει στην περιοχή της λεκάνης. Τα φιλιά εδώ μπορεί να είναι πολύ ερεθιστικά και χαλαρωτικά αλλά προσέξτε! Μη συνεχίσετε μέχρι τα γεννητικά όργανα της γυναίκας. Μόλις ερεθιστεί εστιάστε σε ένα άλλο σημείο του σώματος και επιστρέψτε μετά. Η ερεθιστική αυτή αναμονή θα είναι πολύ διεγερτική και για τους δυο σας.
2. Τα πόδια. Οι άνδρες τα λατρεύουν και οι γυναίκες έχουν ανάγκη το παιχνίδι με τα πόδια τους. Είναι μια πολύ καλή ιδέα να ξεκινήσετε το ερωτικό αιχνίδι με τα πόδια της γυναίκας. Όχι μόνο γιατί σε πολλά σημεία τους συγκεντρώνονται πολλές νευρικές απολήξεις. Φανταστείτε μια γυναίκα που όλη μέρα ήταν στη δουλειά και νιώθει πολύ κουρασμένη. Τι καλύτερο από να της προσφέρετε ένα ερεθιστικό μασάζ; Χρησιμοποιήστε λάδι και μη ξεχνάτε: Τα σημεία κλειδιά είναι οι πατούσες, οι αστράγαλοι και βέβαια το εσωτερικό των μηρών. Εκεί η γυναίκα ερεθίζεται πάρα πολύ.
3. Τα μαλλιά και ο σβέρκος. Θα το έχετε αρατηρήσει και εσείς. Αρκούν μερικες μαλάξεις στο σβέρκο της και τα μαλλιά και η γυναίκα χαλαρώνει αμέσως. Θεωρείται ένα από τα καλύτερα καλέσματα στην αρχή του ερωτικού παιχνιδιού για να πέσει αμέσως στην γκαλιά σας. Είναι η αίσθηση της τρυφερότητας που κάνει κάθε γυναίκα να λυγίσει.
4. Τα αυτιά. Οι περισσότερες γυναίκες ανάβουν όταν νιώθουν τα ανδρικά χείλη να φιλούνα απαλά τους λωβούς των αυτιών τους. Ακούν την ανάσα σας, σας νιώθουν και ο αισθησιασμός ανάβει για τα καλά. Προσέξτε το λάθος που πολλοί άνδρες κάνουν! Μη βάζετε ποτέ τη γλώσσα σας στο εσωτερικό του αυτιού. Η κίνηση αυτή απλά δεν αρέσει! Αν θελήσετε να δαγκώσετε τα αυτιά της κάντε το απαλά!
5. Οι παλάμες. Στις περισσότερες γυναίκες αρέσει να τους φιλά ο άνδρας το εσωτερικό της παλάμης αλλά και να τους κρατά τα χέρια στη διάρκεια της ερωτικής επαφής. Κάποιες γυναίκες αναφέρουν πως νιώθουν την τρυφερότητα του άνδρα αλλά και την κυριαρχία πάνω τους. Θα πρέπει να θυμάστε πάντα πως δεν πρέπει να βάζετε πολύ δύναμη, αλλιώς θα έχετε το αντίθετο αποτέλεσμα, η γυ ναίκα θα δυσφρορεί.
6. Τα γόνατα. Είναι το σημείο που πολλοί άνδρες αγνοούν. Και όμως. Ο ερεθισμός πίσω από τα γόνατα είναι ένα από τα μυστικά για να ανάψει στη γυναίκα η επιθυμία για σεξ. Σε διάφορα εγχειρίδια σεξ του εξωτερικού, οι γυναίκες αναφέρουν μάλιστα ποως τρελαίνονται να τις ερεθίζει ο άνδρας σε αυτό το σημείο και ιδιαίτερα όταν βρίσκονται οι δυο τους σε δημόσιο χώρο, σηκώνοντας ελαφρά τη φούστα και χαιδεύοντάς την στα κρυφά…
7. Η κλείδα. Είναι το σημείο κάτω από τον λαιμό, ένα απαλό άγγισμα πριν καν βγάλει τα ρούχα της την ερεθίζει πολύ. Δοκιμάστε το
8. Ο λαιμός. Τα παλαιά χρόνια ο λαιμός ήταν πολύ ερωτικό σημείο λόγω του ότι ήταν από τα λίγα σημεία του γυναικείου σώματος που έμεναν εκτεθιμένα χωρίς να είναι σκεπασμένος από ρούχα. Η γυναίκα ερεθίζεται πολύ με τα απαλά και μεγάλα σε διάρκεια φιλιά καθώς και με τα χάδια του άνδρα στο λαιμό.
9. Το πιο σημαντικό. Εξερευνήστε όλο της το σώμα. Η κάθε γυναίκα είναι διαφορετική και έχει μεγάλο ενδιαφέρον να ανακαλύψεις τα κρυφά σημεία του σώματός της όπου ερεθίζεται πολύ και να φτιάξεις τη δική σου λίστα με τα πιο ερωτικά της σημεία. Αυτή είναι και η ουσία του σεξ: Να ανακαλύπτεις τη σύντροφό σου και να απολαμβάνετε αυτό το παιχνίδι μαζί.

boro