Σεξ: Πώς ένα τεράστιο πέος διεισδύει μέσα στη γυναίκα (Εικόνες+18)

Οι περισσότερες γυναίκες αρέσκονται στα μεγάλα πέη και θεωρούν τους άνδρες με μεγάλα μόρια προικισμένους σεξουαλικά από τη φύση. Τι γίνεται όμως όταν το μέγεθος του ανδρικού μορίου είναι πολύ μεγάλο;

Αποτέλεσμα εικόνας για Sex with black tips

Οι γυναίκες ίσως να μην ικανοποιούνται από τη συνουσία αντιθέτως είναι πολύ πιθανόν να πονάνε και να φοβούνται κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής συνεύρεσης. Γι΄αυτές τις περιπτώσεις η σεξολόγος Jennifer Landa συγγραφέας του βιβλίου The Sex Drive Solution for Women δίνει μερικές πολύτιμες συμβουλές. 

Αποτέλεσμα εικόνας για if he has a big pennis

Το πρώτο που πρέπει να κάνετε είναι να εκφράσετε στον άνδρα την ανησυχία σας. Να τον προσκαλέσετε να είναι προσεκτικός μαζί σας κατά τη διάρκεια του σεξ και πιο συγκρατημένος ώστε να μην προκαλέσει κάποιο τραυματισμό στο σώμα σας πάνω στον ενθουσιασμό της ερωτικής του ορμής. 

Αποτέλεσμα εικόνας για προκαταρκτικά

Zητήστε πολλά προκαταρκτικά. Για να γίνει ομαλά η διείσδυση πρέπει να έχετε διεγερθεί αρκετά και ο κόλπος σας να είναι επαρκώς υγρός. 

Αποτέλεσμα εικόνας για λιπαντικά σεξ

Χρησιμοποιήστε λιπαντικά ωστε να γίνεται πιο εύκολα η διείσδυση του πέους αλλά και για να διατηρείστε υγρή. 

Αποτέλεσμα εικόνας για womAN ON TOP

Αποτέλεσμα εικόνας για Sex with black tips

Δοκιμάστε τη στάση από πάνω. Σε αυτές τις περιπτώσεις είναι καλό να έχει η γυναίκα τον έλεγχο και να κανονίζει εκείνη πόσο βαθιά και πόσο έντονα θα διεισδύσει το πέος μέσα της. 

Αποτέλεσμα εικόνας για doggy style

Αποτέλεσμα εικόνας για doggy style tips

Δοκιμάστε τη στάση doggy style αλλά έχετε κλειστά τα πόδια σας ώστε να μπορείτε με τους μύες των γλουτών να καθορίζετε εσείς πόσο βαθιά θα διεισδύσει μέσα σας. 

Αποτέλεσμα εικόνας για σποον σεχ

Το σεξ στο πλάι είναι επίσης μια καλή στάση για την περίπτωση ενός πολύ μεγάλου πέους. Εκείνος πρέπει να σταθεί πίσω σας σαν να σας αγκαλιάζει με όλο του το κορμί. Η γωνία που σχηματίζουν τα σώματα άνδρα και γυναίκας αποτρέπει την πολύ βαθιά είσοδο του πέους και τον πόνο. 

Αποτέλεσμα εικόνας για sex if man has a huge pennis

boro