Σεισμός στην showbiz: Ζευγάρι με τον Πρίγκιπα Χάρι η Αθηνά Ωνάση!

Αυτό κι αν είναι βόμβα!

Η είδηση φυσικά και έρχεται από το παρελθόν, αφού πλέον ο Πρίγκιπας Χάρι είναι παντρεμένος, ωστόσο ελάχιστοι γνωρίζουν πως μια περίοδο οργίαζαν οι φήμες για σχέση της Αθηνάς Ωνάση με τον γιο της αδικοχαμένης Πριγκίπισσας Νταϊάνας!

Η είδηση έσκασε λίγο μετά τον χωρισμό της Ελληνίδας κληρονόμου από τον Αλβάρο! Αφού η Αθηνά Ωνάση ξεπέρασε την απιστία του Αλβάρο με τη συνομήλικη του ιππέα Πιλάρ Λουκρητία Κορντόν είπε να ξεπεράσει τον έρωτα που του είχε με νέο έρωτα.

Αθηνά Ωνάση Πρίγκιπας Χάρι ζευγάρι

Σύμφωνα με δημοσίευμα του αυστραλιανού περιοδικού «New Idea» η Αθηνά Ωνάση είχε έρθει πολύ κοντά με τον Πρίγκιπα Χάρι και η Τζέσικα Χέι που γνωρίζει τη συμβαίνει στο παλάτι, αφού είναι στενή φίλη της βασιλικής οικογένειας, δήλωσε: Η Αθηνά έχασε το έδαφος κάτω απ’ τα πόδια της όταν ένα μέλος της ομάδας ασφαλείας της έπιασε τον επί 10 χρόνια σύζυγό της Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο, γνωστό ως “Ντόντα”, στο κρεβάτι με μια γυναίκα, την οποία γνώριζε από την ιππασία. Τώρα, η 31χρονη χρυσή κληρονόμος έχει βρει αποκούμπι στον αγαπημένο της φίλο Χάρι».