Σίσσυ Χρηστίδου: Η φωτογραφία αποκάλυψη με μαγιό χωρίς ίχνος ρετούς!

Παραμένει ακομπλεξάριστη!

Η φωτογραφία αποκάλυψη με μαγιό χωρίς ίχνος ρετούς από την Σίσσυ Χρηστίδου!

Δεν είναι λίγες οι φορές γραφτεί κακόβουλα σχόλια για το κορμί και τα κιλά της παρουσιάστριας και ιδιαίτερα για την αγάπη της να επεξεργάζεται τις φωτογραφίες της.

Αυτή τη φορά όμως, η Σίσσυ Χριστίδου έδειξε το πόσο ακομπλεξάριστη είναι και ανέβασε μια φωτογραφία στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου μας δείχνει το σώμα της χωρίς Photoshop.

Η παρουσιάστρια του OPEN ποζάρει στην πισίνα γνωστού spa και όπως θα δείτε δεν κρύβει τις καμπύλες και το πραγματικό της σώμα!

Σίσσυ Χρηστίδου

Σίσσυ Χρηστίδου: ”Ο χωρισμός μου ήταν δραματικός!”

Η Σίσσυ Χρηστίδου εξομολογήθηκε πως ο χωρισμός της ήταν δραματικός….

Πριν λίγους μήνες μάθαμε πώς η αγαπημένη παρουσιάστρια του OPEN και ο σύζυγος της Θοδωρής Μαραντίνης έβαλαν τίτλους τέλους στον γάμο τους , κάτι που μας έκανε να πέσουμε από τα σύνενφα.

Όμως αυτή την φορά δεν μίλησε για τον πρόσφατο χωρισμό της αλλά για τον πρώτο της, στον οποίο εξομολογήθηκε ότι έζησε δραματικά το τέλος της σχέσης και ένιωθε ακόμα πως δεν είχε νόημα η ζωή της!

Σε μια εκ βάθεων εξομολόγιση λοιπόν η Σίσσυ μοιράστηκε μέσα από το κανάλι της στο YouTube το μυστικό της για να βλέπει πάντα το ποτήρι μισογεμάτο. Με αφορμή τα μηνύματα που τις στέλνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μίλησε για το πώς βίωσε την πρώτη της πιο δύσκολη στιγμή.

“Χωρίσαμε. Με άφησε και για μένα ήταν το πιο δραματικό πράγμα που έχει χρειαστεί να αντιμετωπίσει. Γιατί σε εκείνη την ηλικία το αντιμετώπιζα πάρα πολύ δραματικά. Σαφώς και μου συνέβησαν στην πορεία της ζωής μου πολύ σοβαρότερα πράγματα αλλά δεν τα αντιμετώπισα τόσο δραματικά όσο εκείνο το χωρισμό. Νόμιζα ότι πραγματικά έχει τελειώσει η ζωή μου, ότι δεν θα ξαναγαπήσω κανέναν άλλο άνθρωπο, δεν θα ξαναερωτευτώ και ότι αυτός ο άνθρωπος ήταν το άλλο μου μισό”