Σάλος με τον Σπύρο Παπαδόπουλο: Χοντρό κράξιμο για το “στην υγεία μας ρε παιδιά” – Δεν φορούν μάσκες στην πρώτη σειρά αλλά φοράνε στην δεύτερη!

Στο στόχαστρο πολλών δημοσιολογούντων έχει αρχίσει και μπαίνει η εκπομπή που παρουσιάζει ο Σπύρος Παπαδόπουλος στον ΣΚΑΪ, το «Στην υγειά μας ρε παιδιά», με τους επικριτές της εκπομπής να υποστηρίζουν ότι δεν τηρούνται τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για τον κορωνοϊό, που θα έπρεπε να ισχύουν.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο δημοσιογράφος Κρικόρ Τσακιτζιάν, ο οποίος μέσα από τη σελίδα του στο Facebook επιτέθηκε τόσο στον ηθοποιό και παρουσιαστή της εκπομπής όσο και στον ίδιο τον ΣΚΑΪ για την εικόνα που φτάνει στους δέκτες των τηλεθεατών εν μέσω πανδημίας.

Αιτία, το γεγονός πως οι επώνυμοι καλεσμένοι εμφανίζονται στην πρώτη σειρά χωρίς να φορούν μάσκα και χωρίς να κρατούν τις απαραίτητες αποστάσεις, κάτι -που σύμφωνα με τον ίδιο- πάει κόντρα σε όσα συμβούλευε ο Σπύρος Παπαδόπουλος στο σποτ «Μένουμε Σπίτι» και πώς μόνο οι κομπάρσοι από πίσω φοράνε μάσκα για τα… προσχήματα!

Μάσκες στην υγεία μας
Χρήση Μάσκες στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου

Αναλυτικά η ανάρτηση του Κρικόρ Τσακιτζιάν

«Στην υγειά μας ρε… κορόϊδα!!!

Την ώρα που στη χώρα θρηνούμε καθημερινά πάνω από εκατό νεκρούς λόγω κορωνοϊού, τα κρούσματα είναι χιλιάδες, οι εντατικές γεμάτες και το κράτος κάνει απελπισμένες εκκλήσεις για τήρηση των μέτρων, κάποιοι είναι στο δικό τους μκρόκοσμο. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος που μας ζάλισε την περίοδο του πρώτου Lockdown, με το πλύσιμο των χεριών μας, κάνει εκπομπή σκέτη πρόκληση.

Σ’ ένα Studio, μαζεύτηκαν πάνω από δέκα μουσικοί χωρίς μάσκες, άλλοι δέκα δημοφιλείς καλλιτέχνες πρώτη τάβλα πίστα κι εκείνοι χωρίς μάσκες, ο ένας δίπλα στον άλλο. Άλλοι δέκα κομπάρσοι, ίσως και παραπάνω, αυτοί με μάσκα για να κρατούν τα προσχήματα και καμιά δεκαριά τεχνικοί, άγνωστο πώς.

Επί τρεις ώρες, αγκαλιάζονταν, χόρευαν, αλά μπρατσέτα και μόνο που δεν φιλούσαν ο ένας τον άλλο. Φυσικά, κανείς δεν αντέδρασε και ούτε πρόκειται να αντιδράσει. Βλέπετε είναι ο Σπύρος Παπαδόπουλος, που ως συνήθως νύπτει τας χείρας του και ευθύνην ουκ έχει.

Την επομένη όμως θα βγουν ξανά οι ανευθυνοϋπεύθυνοι να κουνήσουν το δάχτυλο στην κοινωνία, για να τη βάλουν σε τάξη. Μη και ξεπεράσουν τον αριθμό που όρισε η επίσημη πολιτεία για το ρεβεγιόν, γιατί θα υπάρξουν συνέπειες και πρόστιμα.

Πώς περιμένει αυτό το κράτος να το πάρουν οι πολίτες στα σοβαρά, όταν υπάρχουν δυο μέτρα και δυο σταθμά;».

Η αντίδραση γνωστής ηθοποιού

Μάλιστα, τα όσα έγραψε ο δημοσιογράφος προκάλεσαν την απάντηση της ηθοποιού Χριστίνας Αλεξανιάν που έχει βρεθεί ουκ ολίγες φορές στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου ως καλεσμένη.

 

Χριστίνα Αλεξανιάν