Σάλος από την ανάρτηση Καραμέρου: Τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη υμνούν η διαπλοκή και τα χαμαιτυπεία

Ειρωνική ανάρτηση την ημέρα του θανάτου του επίτιμου προέδρου της ΝΔ από τον αντιπεριφερειάρχη του ΣΥΡΙΖΑ

Με ένα ειρωνικό σχόλιο εκφράστηκε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής Γιώργος Καραμέρος για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

«Ο μέγας Κωνσταντίνος Μητσοτάκης κατόρθωσε στο θάνατό του να τον υμνούν περισσότερο η διαπλοκή & τα χαμαιτυπεία (δικοί του όροι)» έγραψε ο κύριος Καραμέρος που εκπροσωπεί τον ΣΥΡΙΖΑ και δέχτηκε βροχή επικριτικών σχολίων για την ασεβή του στάση.

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης και ο βουλευτής Ρεθύμνου του κόμματος Γιάννης Κεφαλογιάννης, του επισήμαναν πως είναι «ντροπή» τέτοια λόγια, ειδικά σήμερα, με τον αντιπεριφερειάρχη να επιμένει πάντως στο σχόλιό του.

Δριμεία η κριτική και του και του γραμματέα της πολιτικής επιτροπής της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη ο οποίος επισημαίνει με ανάρτησή του στο Twitter ότι «η διχαστική ρητορεία θα σας καταδιώκει» υπενθυμίζοντας τη ρήση του πρώην πρωθυπουργού «στον κατήφορο και την αλαζονεία της εξουσίας δε θα σας ακολουθήσουμε».

Ο κ. Καραμέρος αργότερα έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ότι η αναφορά του παρερμηνεύτηκε.

Οι αντιδράσεις στο Twitter για τη δήλωση του αντιπεριφερειάρχη Αττικής

Η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου έκανε την εξής δήλωση: «Ένας μεγάλος κύκλος της σύγχρονης Ιστορίας του τόπου κλείνει σήμερα με τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Μιας πολιτικής προσωπικότητας η οποία ταυτίστηκε με εξόχως θετικές και αρνητικές πτυχές της σύγχρονης ιστορίας του τόπου. Πλέον η Ιστορία έχει τον τελευταίο λόγο για την αποτίμηση ενός πολιτικού βίου».

protothema