Π. Κουρουμπλής: «Ο Π. Καμμένος είναι έντιμος, πατριώτης και δεν θα γίνει Αν. Σαμαράς»

Αισιόδοξος ότι «ο Καμμένος είναι έντιμος, πατριώτης και δεν θα γίνει Σαμαράς» εμφανίστηκε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, αναφερόμενος στο Σκοπιανό και στον διχασμό της κυβέρνησης.

«Όλοι πρέπει να ψηφίσουμε, γιατί η χώρα θα βγει κερδισμένη. Όσο τα αφήνουμε ανοιχτά αυτά τα ζητήματα, μας υπονομεύουν. Έχουμε πάθει συμφορές από τον πατριωτισμό. Όλοι αγαπάμε με τον τρόπο μας την Ελλάδα», δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στον ΣΚΑΪ.

Άφησε αιχμές για τη στάση που τηρεί η αντιπολίτευση, λέγοντας «δεν προσφέρεται για ψηφοθηρία ένα τέτοιο εθνικό ζήτημα» και υπογράμμισε:

«Πρέπει και αυτοί (σ.σ.: οι Σκοπιανοί) να καταλάβουν πως η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα που δεν τους απειλεί. Άρα και αυτοί θα πρέπει να αφαιρέσουν όλα τα αλυτρωτικά σύμβολα».

Σχολιάζοντας τις «φωνές» της αντιπολίτευσης περί μυστικής διπλωματίας, ο κ. Κουρουμπλής τόνισε: “Στην πρόσφατη συνέντευξή του ο Αλέξης Τσίπρας αποσαφήνισε ό,τι είχε να πει. Δεν κρύβει κάτι. Πρέπει να φτάσουμε σε μια σύνθετη ονομασία και να βρούμε μια λύση. Η κυβέρνηση δεν έχει κάνει κάτι που δεσμεύει τη χώρα. Ο Αρχιεπίσκοπος ενημερώθηκε γιατί γίνονταν ορισμένες κινήσεις από ιεράρχες στη Μακεδονία και πρέπει να απαλλαγεί η χώρα από τον φανατισμό».

«Χωρίς συνεννόηση με όλα τα πολιτικά κόμματα, δεν θα προχωρήσει η κυβέρνηση», συμπλήρωσε.
Αναφερόμενος στο νέο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 4 Φεβρουαρίου, είπε: «Καλό θα είναι σε εθνικά ζητήματα να είμαστε όσο γίνεται κοντά στην πραγματικότητα. Θέλει να πάει κάποιος στο συλλαλητήριο; Ας πάει. Ο καθένας έχει τη δική τους ευθύνη και κυρίως οι επώνυμοι. Ο Τσίπρας θα αποδειχτεί για άλλη μια φορά ότι μπορεί αν σηκώσει το κόστος μιας απόφασης»

newpost

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ