Πώς να απολαύσετε πιο έντονο οργασμό με πρωκτικές σφήνες!

Η πρωκτική σφήνα είναι  η ιδανικότερη επιλογή για να πειραματιστείτε με το πρωκτικό σεξ! Είναι μεγάλες ή μικρές με παρόμοια κατασκευή. Έχουν μυτερή κορυφή για εύκολη διείσδυση, στενό λαιμό και μία επίπεδη βάση ασφαλείας που την εμποδίζει να κάνει ολοκληρωτική διείσδυση. Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν τις πρωκτικές σφήνες μόνοι τους ενώ άλλοι τις χρησιμοποιούν με τους παρτενέρ τους για να ενισχύσουν τα προκαταρκτικά παιχνίδια, το στοματικό και το πρωκτικό σεξ. Αλείψετε αρκετή ποσότητα  λιπαντικού πάνω στην σφήνα  και μετά να κάνετε την διείσδυση αργά και προσεκτικά.

Μπορείτε να δοκιμάσετε τις πρωκτικές σφήνες με δόνηση  και σε γυναίκες και σε άντρες, οι άντρες όμως μπορούν να νιώσουν έξτρα ευχαρίστηση από καμπυλωτές πρωκτικές σφήνες. Το σχήμα τους είναι ειδικά σχεδιασμένο για τον προστάτη και το σημείο p που βρίσκετε μέσα και μερικά εκατοστά πάνω από τον πρωκτό.Ο ερεθισμός του σημείου p μπορεί να τον οδηγήσει σε πολύ δυνατούς και έντονους οργασμούς.

 

Οι πρωκτικές σφήνες έχουν διάφορους τύπους υλικών. Οι σφήνες σιλικόνης – jelly και καοτσούκ προσαρμόζονται γρήγορα στην θερμοκρασία του σώματος και καθαρίζονται πανεύκολα. Αν θέλετε κάτι πιο ιδιαίτερο δοκιμάστε τις γυάλινες ή τις μεταλλικές σφήνες, δίνουν έξτρα βάρος και περισσότερα ερεθίσματα, απαιτούν όμως περισσότερη εμπειρία.

sirina