Πώς καταλαβαίνεις αν ένα στήθος είναι ψεύτικο ή αληθινό: Οι διαφορές

Πόσες φορές κάθεσαι κάπου και βλέπεις μια «προικισμένη» γυναίκα που σε κάνει να αναρωτιέσαι αν το στήθος της είναι αληθινό ή αν το χει «ενισχύσει» η επιστήμη. Αφού δεν μπορείς να το πιάσεις και αφού δεν την ξέρεις τόσο καλά (όσο πρέπει) για να τη ρωτήσεις ευθέως, μάθε πως μπορεί να σου λυθεί η απορία.

Αφύσικο σχήμα

Τα περισσότερα στήθη δεν είναι μορφολογικά τέλεια και συνήθως διαφέρουν στο μέγεθος. Προσπάθησε να παρατηρήσεις αν στέκονται την ώρα που η γυναίκα κινείται (ιδιαίτερα όταν κουνά τα χέρια της). Κοίτα διακριτικά και παρατήρησέ τα την ώρα που σκύβει. Δες αν παραμένουν στητά ή πέφτουν, αφού τα φυσικά στήθη πάντα ακολουθούν την κίνηση και το βάρος.
Αν φοράει σουτιέν που συγκρατεί το στήθος ψηλά και έχει κάνει επέμβαση τότε το συνολικό σχήμα του θα φαίνεται κάπως αφύσικο.Κρυφή ματιά

Στο θέμα των παράξενων μορφών στήθους, το πάνω μέρος του ψεύτικου στήθους θα ξεχειλίζει, όπως είναι οι φούσκες. Τα ψεύτικα στήθη αψηφούν την βαρύτητα και φαίνονται σαν να αιωρούνται προς τα πάνω, σε αντίθεση με τα φυσικά που ακολουθούν μια πορεία από πάνω προς τα κάτω.

Υπερβολή

Τα πραγματικά μεγάλα στήθη είναι συνήθως χοντρά, πράγμα που τους δίνει τη φυσική ποιότητα. Αν μοιάζουν περισσότερο με έναν μυ τότε έχει κάνει προσθετική. Αν μοιάζουν περισσότερο με μπαλόνια που είναι έτοιμα να σκάσουν, τότε είναι σχεδόν σίγουρο ότι είναι ψεύτικα. Το αληθινό στήθος μεγαλώνει με την αύξηση του σωματικού βάρους αλλά το δέρμα έχει το χρόνο να αναπτυχθεί με το λίπος.

Αν δεν φοράει σουτιέν

Το στήθος θα πρέπει να είναι στο ύψος της μασχάλης. Ομως ορισμένοι κακοί γιατροί επιλέγουν να τα ξεκινούν από πιο ψηλά δίνοντας έτσι η γυναίκα την εντύπωση ότι την πνίγουν αφού φτάνουν μέχρι το σαγόνι…
Αν μια γυναίκα δεν φοράει σουτιέν και το μέγεθος της φτάνει το C τότε είναι εύκολο να το καταλάβεις, γιατί το στήθος αν και μεγάλο θα είναι παράξενα στητό. Η δυσκολία έρχεται όταν φοράει Β. Τότε μπορεί να μπερδευτείς γιατί αυτό το νούμερο παραπέμπει σε κανονικό μέγεθος. Σ’ αυτή την περίπτωση θα πρέπει να ψάξεις με το χέρι (αν σου δωθεί η ευκαιρία) για να δεις αν είναι πραγματικό στήθος.

Δες κάποιες έξτρα συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις το ψεύτικο στήθος.

To χώρισμα

Αν κάνεις το χέρι σου μπουνιά και χωρέσει ανάμεσα στο στήθος της, τότε είναι πιθανότατα ψεύτικα (δες την Tori Spelling). Ο γιατρός θα πρέπει να έχει ξύσει τους θωρακικούς τένοντες για να κάνει μια πιο φυσική τοποθέτηση, αλλά για δικούς του λόγους δεν το έκανε…

Ασύμμετρες θηλές

Η αλήθεια είναι ότι δεν βλέπεις συχνά την διαγραφή των θηλών μέσα από τα ρούχα αλλά αν φοράει ένα διαφανές ρούχο, ένα στενό μπλουζάκι ή αν απλά κάνει λίγο κρύο έξω, τότε πρόσεξέ τις. Οι θηλές σπάνια είναι αψεγάδιαστες αλλά μια κακή πλαστική στήθους μπορεί να τις τοποθετήσει είτε πολύ ψηλά, είτε πολύ χαμηλά είτε να μην είναι καν στην ίδια ευθεία.

Ραγάδες

Αυτό συνήθως οφείλεται στο χειρουργείο. Το δέρμα τεζάρει με την αύξηση στήθους, αλλά μπορεί πάντα να μείνουν ραγάδες που συνήθως είναι σαν λεπτές κόκκινες γραμμές. Αν τα έκανε πολύ μεγάλα ή ο γιατρός της δεν ήταν και ο καλύτερος μπορεί να τις εντοπίσεις. Έλα όμως που αν η γυναίκα κάνει δίαιτα οι ραγάδες είναι το φυσικό αποτέλεσμα και στα φυσικά βυζιά.

Δυσανάλογο σώμα

Μπορείς πάντα να καταλάβεις αν το στήθος είναι αληθινό ή ψεύτικο με το να το συγκρίνεις με το υπόλοιπο σώμα. Είναι κάπως σπάνιο μια γυναίκα με πολύ αδύνατο κορμί να έχει εξαιρετικά μεγάλα φυσικά στήθη. Υπάρχουν αρκετές μικροκαμωμένες γυναίκες που κάνουν το λάθος και μεγαλώσουν εξαιρετικά πολύ το στήθος τους με αποτέλεσμα να κάνει μπαμ από μακριά ότι είναι ψεύτικο.

Αν έχει το σώμα χορεύτριας και στήθη πορνοστάρ, αυτή είναι μια σοβαρή ένδειξη. Σε περίπτωση που έχεις αμφιβολίες μπορείς να το τσεκάρεις και να την παρατηρήσεις όταν περπατήσει. Αν είναι ψεύτικα δεν θα ακολουθούν τις κινήσεις της. Για παράδειγμα, αν σηκώσει το χέρι της, το ψεύτικο στήθος δεν θα ακολουθήσει την κίνηση των χεριών.

Έχε το νου σου για τον εχθρό του ανιχνευτή…

Το ενισχυμένο σουτιέν: Ένα ενισχυμένο σουτιέν κάνει δύο πράγματα που κάνουν τα ψεύτικα στήθη. Αφενός φουσκώνει το στήθος και αφετέρου το κάνει να αψηφά τη βαρύτητα.

Στην περίπτωση ενός τέτοιου σουτιέν, ένα εκπαιδευμένο μάτι μπορεί να διαπιστώσει τη διαφορά. Αν το στήθος φαίνεται τελείως συμπληρωμένο και πολύ σταθερό τότε μάλλον είναι ενισχυμένο.

Τι συμβαίνει όμως αν η γυναίκα φοράει μικρότερο μέγεθος σουτιέν; Το ψεύτικο στήθος ακόμα κι αν το σουτιέν είναι μικρότερο, θα διατηρήσει ένα ωραίο σχήμα σε αντίθεση με το αληθινό που θα μοιάζει ξεχυλισμένο.

Το σουτιέν με επιθέματα: Εδώ είναι ίδια περίπτωση με τον άντρα που βάζει μια κάλτσα στο παντελόνι του. Δίνουν ωραίο σχήμα στο στήθος, αλλά υπάρχει απογοήτευση στο γδύσιμο…

Επιθεωρητής γυναικείου σώματος

Ενώ έχει πλάκα να αναρωτιέσαι για το αν είναι αληθινό ή όχι ένα στήθος, το να διοχετεύεις όλο σου το χρόνο παρατηρώντας βυζιά, είναι μια μάλλον κακή ιδέα. Και στην τελική πόση σημασία έχει; Βρες μια γυναίκα που να σου αρέσει, πες της την καλύτερη σου ατάκα και διαπίστωσε με το χέρι σου την γνησιότητα τους.

magazine69.gr

AdTech Ad