Πώς κάνουν σήμερα πρωκτικό σεξ οι νέοι: Θα σοκαριστείς!

Το πρωκτικό σεξ γίνεται ολοένα κια πιο δημοφιλές ειδικά στις νεαρές ηλικίες αλλά και στους εφήβους όπως τονίζει έρευνα της σχολής Υγιεινής και Τροπικής Ιατρικής του Λονδίνου. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι οι γυναίκες ειδικά όταν αναφερόμαστε σε αυτές τις ηλικίες το απολαμβάνουν εξίσου με τους άνδρες. Όπως τονίζουν οι ερευνητές πολλές φορές τα κορίτσια καταπιέζονται και υποκύπτουν στις ορέξεις των αγοριών απλά και μόνο επειδή τα αγόρια επιμένουν πολύ. Γνωρίζουν ότι το πρωκτικό σεξ είναι επίπονο και δε θέλουν να το δοκιμάσουν.

AdTech Ad
Αυτό τουλάχιστον έδειξε η μελέτη σε ενδεικτικό δείγμα εφήβων ηλικίας 16-18 ετών.
Γιατί όμως οι άνδρες επιμένουν τόσο πολύ στη συγκεκριμένη σεξουαλική πρακτική; Οι ερευνητές μετά από προσωπικές συνεντεύξεις και εξετάζοντας τη συμπεριφορά των αγοριών κατάληξαν στο συμπέρασμα πως τα αγόρια έχουν επηρεαστεί πολύ από τις σεξουαλικές σκηνές που παρακολουθούν στις ταινίες πορνό. Το να κάνουν πρωκτικό σεξ ισοδυναμεί για εκείνα με επιβράβευση του ανδρισμού τους αφού καταφέρνουν να κάνουν έρωτα με τον τρόπο που οι πορνοστάρ κάνουν. Διηγούμενοι οι νεαροί άνδρες στους συνομιλίκους τις πικάντικες εμπειρίες τους, νιώθουν το γόητρό τους να αυξάνεται. Πόσο μάλιστα αν έχουν καταφέρει να πείσουν μια κοπέλα να κάνει πρωκτικό σεξ μαζί τους. Ο ανταγωνισμός επίσης που έχουν τα αγόρια μεταξύ τους όσον αφορά και τις ερωτικές τους επιδόσεις αφορά είναι μια από τις αιτίες που το πρωκτικόσ εξ είναι τόσο διαδεδομένο.
Αξιοσημείωτο είναι πάντως πως το πρωκτικό σεξ πραγματοποιείται πολλές φορές χωρίς τη συναίνεση του κοριτσιού οπότε μιλάμε ακόμα και για σεξουαλική παρενόχληση! Οι αναφορές σχετικά με βίαιη διείσδυση του δαχτύλου ή του πέους στον πρωκτό της κοπέλας τους χωρίς εκείνη να το επιθυμεί δεν ήταν λίγες. Οι ειδικοί κρίνουν πως πρέπει άμεσα να υπάρξει κινητοποίηση όσον αφορά τη σεξουαλική εκπαίδευση. Τα αγόρια λένε πρέπει να εκπαιδευτούν όσο σε ζητήματα συμπεριφοράς και σεβασμού στις ερωτικές σχέσεις όσο και σε πρακτικές που αφορούν τη μείωση του πόνου στο σεξ.

boro