Πόλεμος Λάζαρου-ΑΕΚ: «Για τον Ολυμπιακό θα δίνω και 30% παραπάνω» – «Θα φέρουμε παικταράδες» απαντάει η Ένωση

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έδειξε στον Ολυμπιακό το πόσο πολύ ήθελε να πάει στο Λιμάνι από την πρώτη στιγμή.

Όπως χαρακτηριστικά τονίζει το «ΦΩΣ» όταν οι δύο πλευρές ήτα ακόμη σε συζητήσεις είχε πει:

«Σε όποια ομάδα και να συνεχίσω την καριέρα μου θα δώσω τα πάντα, όμως για τον Ολυμπιακό θα δίνω κι ένα 30% περισσότερο».

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν ανησυχεί μετά τις εξελίξεις στο θέμα του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και κατέστησε σαφές ότι το ρόστερ της ΑΕΚ θα ενισχυθεί με ποδοσφαιριστές ποιότητας.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, σύμφωνα με την «Ώρα», ξεκαθάριζε πως τέτοιες συμπεριφορές, όπως αυτή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, δεν πρόκειται να γίνουν αποδεκτές.

«Άνθρωποι που δεν σέβονται τις δεσμεύσεις τους δεν έχουν θέση στην ομάδα που φτιάχνουμε εμείς τα τελευταία χρόνια. Στην ΑΕΚ που έχουμε βάλει μπροστά δεν υπάρχει θέση για ανθρώπους που δεν τηρούν συμφωνίες. Στόχος μας είναι να έχουμε και να φέρνουμε όποτε χρειαστεί, καλύτερους σε όλα τα επίπεδα.

Η ΑΕΚ είναι πολύ μεγάλη για να νιώθει ο οποιοσδήποτε πώς μπορεί να υπαναχωρεί από συμφωνίες που έχει συνάψει μαζί της, οπότε το θελήσει κι ανάλογα με το αν γίνεται αυτό που θέλει ή όχι. Για μένα αυτά είναι αδιαπραγμάτευτα», ανέφερε ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Μάλιστα, το αφεντικό της ΑΕΚ τόνιζε πως μετά την αποχώρηση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου θα γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού προκειμένου η ομάδα να ενισχυθεί με παίκτες αξίας.

«Δεν εξαρτάται από κανέναν παίκτη μεμονωμένα η ΑΕΚ και μπορεί να παίρνει και να έχει τους καλύτερους. Παικταράδες θα έρθουν και τώρα στην ΑΕΚ, να είναι σίγουροι όλοι οι οπαδοί της γι’ αυτό».

pronews