Προβληματισμός στην ΕΛΑΣ! Η «Επαναστατική Αυτοάμυνα» είχε αναβαθμίσει την επιχειρησιακή της δυνατότητα!

Η Αντιτρομοκρατική εξετάζει δύο σημαντικά στοιχεία!

Η «Επαναστατική Αυτοάμυνα» είχε αναβαθμίσει την επιχειρησιακή της δυνατότητα! Επικρατεί έντονος προβληματισμός στην ΕΛΑΣ! Η πρώτη αφορά τους προμηθευτές της οργάνωσης καθώς στην κατοχή των μελών της οργάνωσης βρέθηκε ειδικός εξοπλισμός που αναβάθμιζε σημαντικά τις επιχειρησιακές δυνατότητες της οργάνωσης.

Το βασικό ερώτημα στο οποίο καλούνται πλέον να απαντήσουν οι αξιωματικοί της αντιτρομοκρατικής είναι «ποιοι ήταν αυτοί που βοήθησαν στον εξοπλισμό της οργάνωσης».

Η δεύτερη κατεύθυνση των ερευνών αφορά τον επόμενο στόχο των τρομοκρατών. Οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ εκτιμούν ότι η επίθεση τους ενδεχομένως να ήταν θέμα μερικών εβδομάδων και για τον λόγο αυτό αναζητούν συγκεκριμένα στοιχεία για τον στόχο, αν υπάρχουν πιθανά σχεδιαγράμματα αλλά και τη μέθοδο που θα χρησιμοποιούσαν. Οι πρώτες εκτιμήσεις που κάνουν είναι ότι ετοίμαζαν χτύπημα με «ασθενοφόρο – βόμβα» σε αστυνομική υπηρεσία!

ΕΛΑΣ Αντιτρομοκρατική Επαναστατική Άμυνα

Σε δύο συστήματα εντοπισμού ραδιοσυχνοτήτων, για τον εντοπισμό αναλογικών και ψηφιακών σημάτων ασύρματης επικοινωνίας, συσκευές για ακριβή σκόπευση με όπλα, ακόμα και τη νύχτα, σημαντική ποσότητα εκρηκτικών, ένα φάρο με σύστημα ραδιοσυχνοτήτων καθώς και αυτοκόλλητα ασθενοφόρου που βρέθηκαν στη «γιάφκα» της οργάνωσης «Επαναστατικής Αυτοάμυνας» στον Χολαργό, εστιάζεται το ενδιαφέρον των αξιωματικών της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, οι οποίοι συνεχίζουν τις έρευνες για την υπόθεση, που σύμφωνα με όλες τις προβλέψεις θα χρειαστεί αρκετός καιρός για να ολοκληρωθούν.