Ποιό είναι το κόλπο για περισσότερη διάρκεια στο Sex

Πώς εσύ θα συνεχίζεις στο σεξ ενώ οι άλλοι σταματούν

Κόλπα και τεχνικές για παράταση πριν μπει το «γκολ».

Σε μια εποχή που η πρόωρη εκσπερμάτωση μαστίζει, υπάρχουν έξυπνοι, εύκολοι και αρκετά ευχάριστοι τρόποι ώστε να καθυστερήσεις την κορύφωσή σου. Μην το αφήνεις άλλο στην τύχη. Κάν” το να έχει διάρκεια.

Κάνε τις ασκήσεις

:Ποιες ασκήσεις; Τα ‘χει πει εδώ και χρόνια ο έρμος ο Kegel, αλλά ποιος τον ακούει; Ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους να κοντρολάρεις τη στύση σου και να καθυστερήσεις την εκσπερμάτωση είναι οι ασκήσεις Kegel. Απλά σφίξε για 10-15 δευτερόλεπτα όλους τους μυς στην περιοχή του πέους σου, χαλάρωσε κι επανάλαβε. Με 5-10 επαναλήψεις καθημερινά ενδυναμώνεις τους κοκκυγικούς μύες και σφίγγοντάς τους επιβραδύνεις την κορύφωσή σου. Άσε που απομακρύνεις τις πιθανότητες να εμφανίσεις ακράτεια στα γεράματα.

Κάν’ το μόνος σου

Όπως γνωρίζεις, η αποχή από το σεξ σε συνδυασμό με την υπερδιέγερση και το άγχος που έτσι κι αλλιώς σε γυροφέρνει μπορούν να σε αναγκάσουν να κορυφώσεις πολύ πιο γρήγορα από το επιθυμητό. Αν λοιπόν προετοιμάζεσαι για ολονύχτιο γλέντι και ειδικά στην περίπτωση που κάνεις σεφτέ σε νέα παρτενέρ, φρόντισε να μην της τα ‘χεις «μαζεμένα». Λίγες ώρες πριν τη συνάντηση εκτονώσου με το γνωστό, παραδοσιακό τρόπο. Δεν βαριέσαι να προσπαθείς να την πείσεις κατόπιν ότι «πρώτη φορά σου συμβαίνει κάτι τέτοιο»;

Περιόρισε το αλκοόλ

Νομίζεις ότι είναι κόλπο να πίνεις το Βόσπορο ώστε να αργείς να τελειώσεις και να έχεις αντοχές για πολλούς γύρους; Και η υπνηλία που σου προκαλεί πώς ακριβώς φεύγει; Με ενέσεις καφεΐνης; Τα πράγματα είναι απλά: Ένα με δύο ποτά πράγματι μειώνουν τις αναστολές, διώχνουν τα πολλά άγχη, ανεβάζουν και τη διάθεση αλλά ως εκεί. Αν χάσεις τον έλεγχο υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να θες να τελειώσεις κάποια στιγμή αλλά να μη μπορείς. Το μόνο καλό είναι ότι την επόμενη μέρα δεν θα θυμάσαι την ξεφτίλα. Αν ήταν έτσι, οι αλκοολικοί θα ήταν σεξομηχανές. Αμ,δε!

Πήγαινέ τό απ’ έξω απ’ έξω

Αν θες μεγαλύτερη διάρκεια, ειδικά όταν έχουν περάσει μέρες από την τελευταία φορά που έκανες σεξ, μη βιαστείς να πάρεις τον γρήγορο δρόμο και να εισβάλλεις στην περιοχή της. Αντιθέτως, δώσε έμφαση στα προκαταρκτικά. Όταν επιμηκύνεις τον χρόνο των προκαταρκτικών κι ερεθίζεις τις ερωτογενείς ζώνες της μπορείς να την φέρεις εύκολα σε σημείο που να μην κρατιέται, ενώ σε σένα η επίδραση θα είναι πολύ μικρότερη. Επίσης ένα λιπαντικό θα ήταν καλό να υπάρχει κάπου κοντά, ώστε να απαλύνονται τυχόν δυσκολίες.

Άλλαξε στάση

Μην μένετε σε μια στάση για πάνω από 3-5 λεπτά. Ταυτόχρονα, προσπάθησε να μη διεισδύεις στο 100%. Για την ακρίβεια, ενάλλασσε το βαθμό διείσδυσης από τα «ρηχά» στα «βαθιά» με ενδιάμεσες παύσεις κατά τις οποίες εστιάζεις την προσοχή σου στα χάδια. Ξεκίνα με στάσεις που ξέρεις ότι δε σε διεγείρουν ιδιαίτερα και συνέχισε με την αγαπημένη της. Όταν νιώθεις ότι φτάνεις στα όριά σου, κάνε focus σε ό,τι την ευχαριστεί και άφησέ τη να πάρει το παιχνίδι στα χέρια της. Μην ξεχνάς ότι οι γυναίκες προηγούνται. Ο οργασμός της έρχεται πριν ή ταυτόχρονα με το δικό σου. Ειδικά σ’ ένα γύρο μακράς διάρκειας, απαιτεί να έχει όλο το χρόνο για την κορύφωσή της.

Αυτοσυγκεντρώσου

Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι ο χρόνος που επιλέγει το νευρικό σύστημα για να δώσει το σήμα για τον οργασμό εξαρτάται κατά 50% από ψυχοσωματικούς παράγοντες και 50% από τη συνήθεια. Αυτό σημαίνει πως ό,τι σκέφτεσαι εκείνη την ώρα επηρεάζει τουλάχιστον κατά το ήμισυ την ερωτική σου διάθεση. Με άλλα λόγια, μπορεί οι γυναίκες να έχουν οικειοποιηθεί τον τίτλο «εγκεφαλικό ον», ωστόσο το αν το σεξ έχει διάρκεια εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το ανδρικό μυαλό. Η αυτοσυγκέντρωση είναι μια τεχνική που σε βοηθάει να παρατείνεις την ερωτική πράξη. Όταν νιώθεις πως ο κόμπος φτάνει στο χτένι, κέρδισε χρόνο σκεπτόμενος κάτι άλλο, όχι δυσάρεστο, για να αποσπάσεις την προσοχή σου και να κερδίσεις ακόμα περισσότερο χρόνο. Ιδανικά άρχισε να πλάθεις μια φαντασίωση, ενώ παράλληλα της την περιγράφεις ψιθυριστά στο αυτί.

askmen