Ποιοι Έλληνες ηθοποιοί είναι ζευγάρι εδώ και ένα χρόνο και δεν το είχε καταλάβει κανείς;

Φροντίζουν να διατηρούν χαμηλούς τόνους και για αυτό σπάνια τους βλέπουμε να κάνουν δημόσιες ή τηλεοπτικές εμφανίσεις. Η δουλειά τους μιλά συνήθως αντί για αυτούς και η αγάπη που έχουν για το θέατρο, ήταν αυτή που τους ένωσε.

Ο λόγος για τη Θεοδώρα Τζήμου, μία από τις πιο χαρισματικές ηθοποιούς της γενιάς της, και τον ηθοποιό και ανερχόμενο σκηνοθέτη Δημήτρη Κίτσο. Οι δύο τους έκλεισαν έναν χρόνο σχέσης, την οποία όμως φροντίζουν να προστατεύουν από τα φώτα της δημοσιότητας. Μαζί περνούν το κατώφλι του θεάτρου «Φούρνος», όπου η Θεοδώρα από τη Δευτέρα 16 Απριλίου θα πρωταγωνιστεί στο κλασικό παραμύθι του Όσκαρ Ουάιλντ «Το αηδόνι και το τριαντάφυλλο», το οποίο υπογράφει σκηνοθετικά ο σύντροφός της

«Οι δύο ηθοποιοί είναι μαζί τον τελευταίο χρόνο. Βέβαια, όπως και στις παλαιότερες σχέσεις της, έτσι και τώρα η Θεοδώρα προσπαθεί να κρατά αποστάσεις από τη δημοσιότητα. Επιθυμία της είναι να μην έρχεται στο φως η προσωπική της ζωή και το επιδιώκει από την αρχή της καριέρας της με κάθε τρόπο. Όπως έχει η ίδια πει πολλές φορές στο παρελθόν, δεν θέλει να απασχολεί το κοινό με κάτι άλλο πέρα από τους ρόλους της», εξηγεί στη Real πρόσωπο από το φιλικό περιβάλλον της ηθοποιού.

Αυτός είναι και ο λόγος που απέχει από την τηλεόραση, αφού η οικειότητα που αναπτύσσεται ανάμεσα στον ηθοποιό και τον τηλεθεατή είναι κάτι που δυσκολεύεται να διαχειριστεί.

«Είναι πολύ ερωτευμένοι, αλλά προσπαθούν να μη γίνονται διαχυτικοί σε δημόσιους χώρους και αποφεύγουν τα κοσμικά καλέσματα για να μην προκαλέσουν», αναφέρει η ίδια πηγή.