Ποινική δίωξη κατά του 88χρονου που πυροβόλησε τους δυο ληστές – Θα πρέπει να τον κρεμάσουν καλύτερα – Μήπως έπρεπε να τους αφήσει να τον γ@@#@σουν;

Ποινική δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, παράνομη οπλοκατοχή, παράνομη οπλοχρησία και ψευδορκία άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος του 88χρονου που πυροβόλησε κατά των δυο ατόμων που μπήκαν στο σπίτι του για να τον ληστέψουν.

«Φοβήθηκα για τη ζωή μου, δεν είχα πρόθεση να τον σκοτώσω», είπε ο 88χρονος, ο οποίος μετά την άσκηση της δίωξης οδηγήθηκε ενώπιον του ανακριτή. Να σημειωθεί ότι ποινική δίωξη για ληστεία από κοινού, ασκήθηκε και στους δυο ληστές, ο ένας εκ των οποίων νοσηλεύεται καθώς ο 88χρονος τον πυροβόλησε τραυματίζοντάς τον ελαφρά στο χέρι ενώ ο άλλος είναι ανήλικος.

Ερώτημα προς τον κύριο εισαγγελέα: Μήπως ο 88χρονος παππούς θα έπρεπε να καθίσει να τον πηδήξουν πρώτα και μετά να αμυνθεί;

Τι ντροπής πράγματα είναι αυτά; Αφέθηκε ελεύθερος-όπως πρέπει ο ηλικιωμένος- ή θα πρέπει να εξαντληθεί όλος ο ποινικός κώδικας πάνω του; Λίγη ντροπή δεν βλάπτει για τους παππούδες και τους πατεράδες μας.