Πετρούπολη: Σε κατ’ οίκον περιορισμό η 19χρονη παιδοκτόνος – Στη φυλακή η μάνα της

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του βρέφους που είχε βρεθεί πεταμένο σε κάδο στην Πετρούπολη – Ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην φυλακιστεί η 19χρονη παιδοκτόνος 

Προφυλακιστέα κρίθηκε η μητέρα της 19χρονης παιδοκτόνου από την Πετρούπολη με τη σύμφωνη γνώμη του ανακριτή και του εισαγγελέα.

Αντίθετα υπήρξε διαφωνία ως προς την ποινική μεταχείριση της 19χρονης με αποτέλεσμα να τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό μέχρι να αποφανθεί το αρμόδιο Δικαστικό Συμβούλιο με την έκδοση σχετικού βουλεύματος.

Ειδικότερα ο ανακριτής της υπόθεσης έκρινε ότι πρέπει να αφεθεί ελεύθερη η νεαρή παιδόκτονος με όρους ενώ ο εισαγγελέας τάχθηκε υπέρ της προφυλάκισή της.

Σοκάρει η απολογία της 19χρονης

Το κατώφλι του ανακριτή πέρασαν το πρωί της Πέμπτης (17/05) η 19χρονη παιδοκτόνος και η μητέρα της, που κατηγορούνται για το θάνατο του νεογέννητου μωρού που έφερε στη ζωή η πρώτη, στις 26 Φεβρουαρίου.

Τα όσα υποστήριξε η νεαρή παιδοκτόνος συγκλονίζουν. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 19χρονη είπε στην απολογία της ότι όταν γεννήθηκε το παιδί, αμέσως το είδε σαν εχθρό. «Ένιωθα ότι με απειλεί. Ήταν κίνδυνος. Ένιωθα την κατακραυγή του κόσμου επάνω μου. Έπρεπε να το ξεφορτωθώ».

newsbomb