«Περιμένω να σε δω πριν πεθάνω…». Νέα καταγγελία-βόμβα για την Αγγελική Ηλιάδη από τη γιαγιά του Μπαμπίνου. Όσα έγιναν στην Καβάλα…

Η ιστορία αυτή κρατάει χρόνια και είναι μια πληγή ανοιχτή. Η δολοφονία του επιχειρηματία Μπάμπη Λαζαρίδη, τον Δεκέμβριο του 2008, μπροστά στα μάτια της τότε συντρόφου του, της γνωστής τραγουδίστριας Αγγελικής Ηλιάδη, η οποία μέχρι σήμερα παραμένει ανεξιχνίαστη, σηματοδότησε έναν πόλεμο ανάμεσα στις δυο πλευρές με Μήλον της έριδος τον 14χρονο σήμερα Μπαμπίνο, το αγόρι που απέκτησε το ζευγάρι.

Η Ηλιάδη, παρότι δήλωνε πως θεωρεί την οικογένεια του Λαζαρίδη δική της οικογένεια, πολύ γρήγορα άλλαξε στάση και κυριολεκτικά εξαφανίστηκε μαζί φυσικά με τον γιο της. Από τότε έχουν γίνει δικαστήρια που δικαίωσαν την οικογένεια Λαζαρίδη, αλλά παρά τα ασφαλιστικά μέτρα, η τραγουδίστρια δεν επέτρεψε να υπάρξει επαφή του παιδιού με την γιαγιά, τον παππού, τις θείες και τα ξαδέλφια του.

«Το παιδί μίλησε μαζί μας πριν τα Χριστούγεννα. Μας είπε πως θα έρθει στην Καβάλα να μας δει αλλά φαίνεται πως η μάνα του δεν το ήξερε. Μας είπε πως μας αγαπάει και πως θέλει να μας δει. «Θα έρθω γιαγιά», μου είπε. Το πιστέψαμε πως θα γίνει και τον περιμέναμε. Κι εγώ και ο παππούς του πετούσαμε από τη χαρά μας. Κάναμε ετοιμασίες για να τον υποδεχτούμε. Να το δούμε, να το χαρούμε το γιαβρί μας. Το στερηθήκαμε τόσα χρόνια και τώρα έχει γίνει ολόκληρο παλικάρι. Του γράψαμε την αλήθεια. Τι έχει γίνει. Κλαίγαμε και το παρακαλούσαμε να έρθει να το δούμε για να πεθάνουμε», λέει αποκλειστικά στο Patkiout.gr η κ. Μαρία Λαζαρίδη, η γιαγιά του Μπαμπίνου και μητέρα του δολοφονημένου επιχειρηματία.

Κλαίγοντας καταγγέλλει για μια ακόμη φορά την Αγγελική Ηλιάδη πως «ενώ ήρθαν στην Καβάλα, εκείνη δεν άφησε το παιδί να έρθει να μας βρει γιατί κατάλαβε ότι του είχαμε πει κάποια πράγματα. Βρέθηκε 10 λεπτά από το σπίτι μας και δεν το έφερε. Δεν ήρθε το παιδί. Το άφησε σε άλλο σπίτι της πλευράς Γκέντσογλου.  Κι εμείς το περιμέναμε πως και πως. Με έπιασε η καρδιά μου από τη στεναχώρια. Νόμιζα πως θα πεθάνω. Το ίδιο και ο άντρας μου ο Βασίλης. Είμαστε άρρωστοι άνθρωποι. Θα πεθάνουμε και δεν θα έχουμε δει τον Μπαμπίνο μας»…