Περιμένουν παιδίo o Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα;

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα βρίσκονται στο ταξίδι του μέλιτος στην Ιρλανδία, μετά τον όμορφο γάμο τους στη Σίφνο. Το ζευγάρι επέλεξε να κάνει road trip γιατί ήθελε να ζήσει αυτή την εμπειρία. Την ίδια ώρα, οι φήμες μιλούν για μεγάλη πιθανότητα εγκυμοσύνης της Χριστίνας.

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα μίλησαν στην κάμερα του Happy Day, στο αεροδρόμιο, τη μέρα που έφευγαν για την Ιρλανδία.

«Περάσαμε καταπληκτικά, ηρεμήσαμε… Θέλαμε έναν ήρεμο προορισμό. Επειδή είχαμε κάνει 6 μήνες στον Άγιο Δομίνικο με ήλιο, άλλους 3 εδώ στην Ελλάδα με ήλιο και ζέστη, θέλαμε να πάμε κάπου να φορέσουμε ένα πουλοβεράκι. Ο γάμος μας ήταν ένα μαγευτικό διήμερο, πραγματικά ξεπέρασε τις προσδοκίες μου. Οι άνθρωποι που αγαπώ και με αγαπούν ήταν όλοι πολύ χαρούμενοι με τη χαρά μας, πέρασαν όλοι εκπληκτικά και γι’ αυτό είμαστε κι εμείς χαρούμενοι.  Στο διαδίκτυο και στα social media θα είχα αρχίσει να αγχώνομαι αν δεν άκουγα κάποιο αρνητικό σχόλιο. Διάλεξε τι από τα δύο θέλεις: να σε γουστάρουν όλοι οι άνθρωποι ή να έχεις προσωπικότητα; Δεν είναι αλήθεια ότι περιμένουμε παιδί, είναι σίγουρα μέσα στους στόχους μου, γι’ αυτό παντρεύεται κανείς ουσιαστικά», είπε ανάμεσα σε άλλα ο Σάκης Τανιμανίδης.

Η Χρίστινα Μπόμπα, μίλησε για τα συναισθήματά της:

«Είμαι πολύ χαρούμενη, θεωρώ ότι είμαστε ευλογημένοι και ευχαριστιέμαι την αγάπη του κόσμου και όλη την προσοχή που μας δίνουν και δεν με ενοχλεί τίποτα. Τα κακεντρεχή σχόλια κάποιες φορές μας ενοχλούν αλλά όταν δεν έχουν βάση και ουσία τα ξεπερνάμε».