ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 19ΧΡΟΝΗ ΜΕ ΤΑ 2.5 ΚΙΛΑ ΚΟΚΑΣ : ΚΟΡΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΩΣ «ΔΟΛΩΜΑ» ΑΠΟ ΞΕΝΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ «ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ» ΣΕ ΝΑΡΚΩ-ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ;

Εδώ και κάποιες ώρες κυκλοφορούν πολύ περίεργοι υπαινιγμοί και υποτιθέμενες «πληροφορίες» από  σαιτ του διαδικτύου που εμπλέκουν, συσχετίζουν και ανακατεύουν την «χαζοβιόλα την… ξέρεις ποια είμαι εγώ», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται η 19χρονη Μελισσαροπούλου που κρατείται στις φυλακές του Χόνγκ-Κόνγκ, με πρόσωπα και εκπροσώπους ξένων μυστικών υπηρεσιών στην Αθήνα που έχουν σχέση με «χτυπήματα» κατά διεθνών καρτέλ κοκαίνης.

Στις εν λόγω «πληροφορίες» που παρατίθενται, εμμέσως πλην σαφώς, συσχετίζεται η δουλειά του πατέρα της 19χρονης( που είναι αστυνομικός) με πιθανή προσυνενόηση με την κόρη του, ώστε να διεισδύσει με άνωθεν εντολές στα κυκλώματα της Κινέζικης Μαφίας μεταφοράς και πώλησης κοκαίνης σε όλο τον κόσμο. 

Χαρακτηριστικό είναι το αινιγματικό απόσπασμα: «…Άντε, όλα «πενηνταράκια» σάς τα κάνουμε… Μόνον που… οι Κινέζοι, από κάτι τέτοια, Δ Ε Ν «μασάνε». Οπότε, άδικος ο κόπος… Άκυρον… Ας πρόσεχε η νεαρά νάρκισσος… Σινο – αμερικανικός ναρκωπόλεμος με «πιόνι» μια 19χρονη από τη Λέσβο; «Έρανο» για τη συγκέντρωση χρημάτων ώστε να καλυφθεί η αμοιβή των δικηγόρων που θα υπερασπιστούν τη 19χρονη που συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ να μεταφέρει 2,5 κιλά κοκαΐνης κάνει η οικογένειά της».

Τραβηγμένο σενάριο από τα μαλλιά για «στρατευμένη χαζοβιόλα» αλλά ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις. Λέτε να την πλήρωσε ως δόλωμα η 19χρονη; Εαν ισχύει το παραμικρό από τα παραπάνω, η ζωή της είναι σε άμεσο κίνδυνο. Και αυτό δεν χρειάζεται να το πούμε εμείς.

makeleio