Παρουσίασε το νέο S660 Modulo X η Honda

Το νέο μοντέλο έχει αντλήσει έμπνευση από S660, ωστόσο σύμφωνα με τη φίρμα είναι σχεδιασμένο για να προσελκύσει τους λάτρεις της οδήγησης, διαθέτοντας ιδιαίτερο στυλ αλλά και διάφορες τροποποιήσεις για καλύτερο χειρισμό.

Ξεκινώντας με το εξωτερικό, το μοντέλο είναι εξοπλισμένο με έναν επιθετικό μπροστινό προφυλακτήρα που διαθέτει μεγαλύτερες εισόδους αέρα και LED φώτα ημέρας. Το σπορ στυλ συνεχίζεται περαιτέρω καθώς το roadster έχει λάβει μαύρους καθρέφτες, νέο οπίσθιο προφυλακτήρα, αλλά και ένα σπόιλερ. Ολοκληρώνοντας με το εξωτερικό δεν θα πρέπει να παραλείψουμε την οροφή που είναι βαμμένη σε κόκκινο χρώμα (Bordeaux Red)αλλά και τις ζάντες αλουμινίου 15/16 ιντσών με μαύρο φινίρισμα.

Το ιδιαίτερο στυλ συνεχίζεται στην καμπίνα, καθώς οι οδηγοί θα βρουν δίχρωμα δερμάτινα καθίσματα, ενώ καλυμμένο από δέρμα είναι τόσο το τιμόνι, όσο και το χειρόφρενο. Η διακόσμηση του ταμπλό χαρακτηρίζεται και αυτή από το ίδιο κόκκινο χρώμα που συναντάμε στην οροφή, ενώ το Bordeaux Red έχει πάρει θέση και στα ειδικά πατάκια που φέρουν το λογότυπο Modulo X.

Από κει και πέρα αξίζει να σημειωθεί πως οι μηχανικοί εξοπλίσαν το αυτοκίνητο με μια ειδικά προσαρμοσμένη ανάρτηση η οποία προσφέρει πέντε στάδια ρύθμισης για την απόσβεση των κραδασμών, ενώ εκτός αυτού το S660 Modulo X έχει εξοπλιστεί και με ισχυρότερα σπορ τακάκια.

Σε ότι αφορά τον κινητήρα δεν υπάρχουν πληροφορίες με τις περισσότερες πιθανότητες να είναι, πως κάτω από το καπό θα βρίσκεται ο υπερτροφοδοτούμενος τρικύλινδρος 660 κ.εκ. που προσφέρει 64 ίππους και 104 Nm. Το Honda S660 Modulo X αναμένεται να μπει στη αγορά της Ιαπωνίας τον επόμενο μήνα με το κόστος απόκτησης να ανέρχεται περίπου στις 22.000 ευρώ.

autotriti