Πάνω από 80.000 κόσμου στο ΟΑΚΑ για την Ημέρα της Θετικής Ενέργειας

Δείτε βίντεο

– Πάνω από 80.000 φίλοι της μουσικής βρέθηκαν στο Τείχος των Εθνών για να γιορτάσουν την Ημέρα της Θετικής Ενέργειας που παρουσίασε το Playmotion by Amita Motion

Με τη θετική ενέργεια χιλιάδων νέων κατακλύστηκε το ΟΑΚΑ την περασμένη Παρασκευή. Πάνω από 80.000 φίλοι της μουσικής βρέθηκαν στο Τείχος των Εθνών για να γιορτάσουν την Ημέρα της Θετικής Ενέργειας που παρουσίασε το Playmotion by Amita Motion.

Το Playmotion, η νέα μουσική πλατφόρμα από την Amita Motion που προσφέρει #kathemera μουσική, εκπλήξεις & εμπειρίες στους νέους, «ταρακούνησε» μικρούς και μεγάλους στη μεγαλύτερη μουσική γιορτή που πραγματοποιήθηκε για 14η συνεχή χρονιά.

 

Η Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2019 φιλοξένησε στη σκηνή της το μεγαλύτερο line up που είχε ποτέ, από αγαπημένους καλλιτέχνες της ελληνικής και διεθνούς μουσικής σκηνής, προσφέροντας τη δυνατότητα σε χιλιάδες κόσμου να τους απολαύσουν με ελεύθερη είσοδο!

Ο Ζήσης Ρούμπος σε ρόλο παρουσιαστή για φέτος, μαζί με τη Josephine καλωσόρισαν το κοινό με μία άκρως χορευτική έναρξη δίνοντας το στίγμα της πιο θετικής συναυλίας, ενώ η Ελένη Φουρέιρα, οι ΜΕΛΙSSES, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Light και ο Snik ήταν μερικοί από τους καλλιτέχνες που έδωσαν τον ρυθμό και έκαναν το κοινό να χοροπηδάει με τους ήχους τους.