Πάντα φρέσκιες συνεργασίες απο τον Νίκο Νικολάου ! !

Τον ηχολήπτη και μουσικό Νίκο Νικολάου τον γνωρίσαμε μέσα από την συνεργασία του πριν ένα χρόνο με τον γνωστό παρουσιαστή Δημήτρη Παλαιολόγου και την μέταλ επανεκτέλεση του τραγουδιού Brutal.

Ένα χρόνο μετά, έρχεται στο προσκήνιο ενώνοντας τις δυνάμεις του με τον τραγουδιστή Αντρέα Λέβο στην μέταλ διασκευή του κομματιού “Όνειρό μου” της Γιάννας Τερζή, το οποίο στέλνει η Ελλάδα στον διαγωνισμό της Eurovision.

Ο ξεσηκωτικός ρυθμός και τα δυνατά σόλο κιθάρας κάνουν το τραγούδι τους αδύνατο να περάσει απαρατήρητο. Με φρέσκο ήχο και με όπλο το καυστικό χιούμορ τους οι δύο ταλαντούχοι μουσικοί συγκεντρώνουν καθημερινά πολλά κλικ στο κανάλι Nikolaou Productions στο YouTube. Ενώ από το σκόπευτρο του Νικολάου δεν έχουν ξεφύγει γνωστά ονόματα όπως: Καίτη Γαρμπή, Άννα Βίσση, Σάκης Ρουβάς, Γιώργος Μαζωνάκης, Βαλάντης, Στέλλα Γεωργιάδου, Χάρης Κωστόπουλος κ.α.

Πάντα με φρέσκιες συνεργασίες και με σκληρό ήχο καταφέρνει να ξεχωρίζει καθώς δεν υπάρχουν αντίστοιχες ξαναεκτελέσεις στο ελληνικό YouTube. Οι δύο καλλιτέχνες υπόσχονται νέες κυκλοφορίες στους συνδρομητές του καναλιού ενώ σε λίγο καιρό αναμένεται και το πρώτο single του Αντρέα Λέβου με τίτλο «Σκαρφάλωσε στα έπιπλα».