Ο αθλητής-τηλεστάρ φλερτάρει γυναίκες-στελέχη καναλιών για εκπομπή

Είναι γοητευτικός, αλλά είναι και παντρεμένος. Από εκείνους τους οποίους οι γυναίκες βλέπουν σαν ξερολούκουμο! Τον κοιτάς μια και ονειρεύεσαι δυο πως θα χαθείς στα στιβαρά του μπράτσα.

Ήταν να μη βγάλει την αθλητική του περιβολή και να βγει στο γυαλί. Τώρα που το έκανε, ποιος τον πιάνει!
Διότι ναι, είναι γοητευτικός. Από εκείνους τους οποίους οι γυναίκες βλέπουν σαν ξερολούκουμο! Είναι αθλητικός. Τον κοιτάς μια και ονειρεύεσαι δυο πως θα χαθείς στα στιβαρά του μπράτσα…
Είναι και παντρεμένος. Με γυναικάρα απ’ τις λίγες, εστεμμένη του λόγου της, κι έχει και παιδιά! Κι αυτό λεπτομέρεια! Όσο και να ’ναι, δεν το λες! Βέβαια, υπάρχουν αρκετές, ως πολλές γυναίκες, που προκειμένου να εντάξουν τέτοιους άνδρες στη «συλλογή» τους δεν τους νοιάζουν τέτοιες λεπτομέρειες. Κι αυτό ο συγκεκριμένος το γνωρίζει.

Είναι όμως και φιλόδοξος! Και τώρα που γνώρισε το σταριλίκι, το οποίο μάλιστα έρχεται ευκολότερα από οποιαδήποτε σκληρή προπόνηση χρειάστηκε να κάνει στο παρελθόν και μπορεί να κρατήσει πολύ περισσότερα χρόνια απ’ ό,τι οι διακρίσεις στον αθλητισμό, θα το αφήσει; Ψάχνετε για παλαβούς;

Πού ποντάρει, λοιπόν, το αγόρι μας για να διατηρηθεί; Μα πού αλλού, σε εκπομπούλες πότε ως παρουσιαστής και πότε ως γκεστ, διαγωνιζόμενος και γενικά ό,τι λάχει; Όχι βέβαια, στηρίζεται στο λαμπερό του χαμόγελο και στο σφριγηλό κορμί του, φυσικά!
Οι γυναίκες-στελέχη καναλιών είναι το δυνατό σου σημείο, λένε οι φήμες. Δύσκολη εποχή για αθλητικοπρίγκιπες! Από «meeting» σε «meeting» σου λέει ο αθληταράς, μέχρι να του «κάτσει» η θεσούλα μαζί με το στέλεχος στη θέση-κλειδί…
Και τώρα που διαπίστωσε ότι και το… ξένο είναι γλυκό, άσε που κάθε μέρα «σολομό» δεν λέει, τον βαριέσαι, του έγινε συνήθεια κι άντε να τον μαζέψεις… Απλώνει τα πλοκάμια του -συγγνώμη- χαρίζει το χαμόγελό του, που η αλήθεια είναι πως θα έκανε και για διαφήμιση οδοντόκρεμας, παντού… αρκεί να υπάρχει παραδάκι και στάτους! Διότι πλέον για μια εικόνα ζούμε, βρε αδελφέ!

Η πρόσφατη κατάκτηση

Τελευταία του κατάκτηση ευκατάστατη κυρία, που μπορεί, βέβαια, θέση σε τηλεοπτικό σταθμό να μην έχει, έχει όμως τον τρόπο της, το στυλ της, τις γνωριμίες της… και πολλά λεφτά. Δεν ξέρεις τι γίνεται από τη μια στιγμή στην άλλη, λέει ένα λαϊκό ρητό. Μια πορτούλα ανοιχτή και προς μια άλλη κατεύθυνση δεν βλάπτει. Δεν θα είναι η τηλεόραση; Θα είναι ένα καλό βολεματάκι κάπου αλλού. Να έχουμε μια πρόσβαση στην καλή κοινωνία.
Βέβαια, το ψώνιο του είναι το… γυαλί. Του αρέσει η τηλεόραση, που μέχρι στιγμής τού έχει αποφέρει αρκετά σε σχέση με τον αθλητισμό, σε συνάρτηση βέβαια με τα λίγα χρόνια που ασχολείται με τα media. Και δεν είναι πως έχει ιδιαίτερη ανάγκη τα χρήματα, όχι! Έχει βγάλει λεφτά από το άθλημα που έκανε και εξακολουθεί να βγάζει, καθώς δεν αφήνει να πάει τίποτα… χαμένο. Όπου βρίσκει φράγκα τα παίρνει, παρά το ότι άλλοι συναθλητές του, στην ηλικία του, τα έχουν παρατήσει και ασχολούνται με άλλα συναφή πράγματα με το σπορ που έκαναν.
Όπως και να ’χει, το κουμάντο του το έχει κάνει, τα παιδιά του τα έχει εξασφαλίσει λίγο πολύ, παρόλο που ακόμη είναι μικρά και έχει μέλλον μπροστά του…
Πλέον μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι ο συγκεκριμένος αθλητής δεν φλερτάρει για να κάνει κάποιο καλύτερο deal, αλλά για να κάνει τάρανδο την όμορφη γυναίκα του! Μέχρι να τον πάρει είδηση δηλαδή και να του φέρει εκείνο το… στέμμα στο κεφάλι. Διότι και πασαρέλες και πλατό και καριέρα άφησε το κορίτσι για χάρη του. Για να κάνουν οικογένεια, δηλαδή, όχι για να κάνει εκείνος τον γόη και εκείνη τη… Μαίρη Παναγιωταρά!

Το καλό γι’ αυτόν, μέχρι στιγμής, είναι πως η όμορφη σύζυγός του δεν τον έχει πάρει χαμπάρι. Προφανώς πίστευε και αυτή ό,τι πίστευε η Μόνικα Μπελούτσι, πως είναι τόσο όμορφη και μοναδική που ο άνδρας της δεν έχει λόγο να πάρει τα μάτια του από πάνω της. Η πραγματικότητα όμως έδειξε άλλα. Και όταν η εστεμμένη σύζυγος καταλάβει ότι από τη στιγμή που έφαγε κέρατο η Μόνικα τότε όλες μπορούν, ίσως δει τα πράγματα κάτω από άλλο πρίσμα. Τότε ο αθλητής – τηλεστάρ θα αντιμετωπίσει και αυτός τη σκληρή πραγματικότητα και τις συνέπειες των πράξεών του. Κι αυτό γιατί η εστεμμένη δεν… μασάει και ξέρει την πιάτσα από μέσα και απ’ έξω, άσχετα αν την έχουν τυφλώσει ο έρωτας, η οικογενειακή ζωή και το όμορφο χαμόγελο του άνδρα της.