«Ολες οι Ισλανδές είναι…….

Τέτοιο κόμπλεξ πια; Τόσο μεγάλη κακία; Δεν παίζονται οι Αγγλοι, που τα πήραν στο κρανίο επειδή τους πέταξε έξω από το Euro η Ισλανδία και αμέσως βγήκαν και είπαν όλες τις Ισλανδές πουτάνες, ενώ προέτρεψαν τους συμπατριώτες τους που βρίσκονται ακόμα στη Γαλλία, να τις πηδήξουν, καθώς είναι εύκολες!

Και μάλιστα, η προτροπή αυτή εκφράζεται από τη, μεγάλης κυκλοφορίας, dailystar

Λέει συγκεκριμένα το θέμα, ανατρέχοντας σε παλιές έρευνες, ότι στην Ισλανδία, η ισότητα είναι πλήρης μεταξύ των φύλων και θεωρείται φυσιολογικό για μία γυναίκα να καμακώσει έναν άντρα, να του προσφέρει ποτό και στη συνέχεια να τον ρίξει στο κρεβάτι.

Α! Και υπενθυμίζει ότι οι Ισλανδές έχουν καλούς μισθούς.

Θυμάται την καμπάνια που είχε κάνει πριν από χρόνια (2003) η Airline Icelandair, με την οποία προσκαλούσε τους Αγγλους για ένα «Πρόστυχο Σαββατοκύριακο» στην Ισλανδία, ή για ένα «one night stand».

Εβγαλε από τα συρτάρια μια παλιά έρευνα της Durex, σύμφωνα με την οποία, οι Ισλανδοί είχαν τους περισσότερους σεξουαλικούς συντρόφους από τους άλλους λαούς και πως το 70% έχει πηδηχτεί, τουλάχιστον μια φορά με κάποιον άγνωστο/η.

Επαναφέρει στο προσκήνιο μια παλιά ανάρτηση της Blogger, Nanna Gunnarsdottir, η οποία γράφει: Κάθε φορά που γουστάρω κάποιον, εγώ είμαι εκείνη που τον κερνάω ποτό και του πιάνω την κουβέντα. Οι γυναίκες μπορούν να κάνουν ότι και οι άντρες. Γιατί όχι, λοιπόν;

Τέλος, υπενθυμίζοντας ότι το 10% του πληθυσμού της Ισλανδίας βρίσκεται αυτές τις μέρες στη Γαλλία για το Euro, παροτρύνει τους Αγγλους να την πέσουν στις Ισλανδές, καθώς έχουν μία στις τρεις πιθανότητες να πηδήξουν!

Ε! Το θέλουν το μάθημά τους οι παλιοσωβινιστές… Τώρα που θα γεμίσουν οι ελληνικές παραλίες με Αγγλιδούλες, να μην αφήσουμε καμία να μας ξεφύγει. Και ξέρουμε, άλλωστε, τι μαστόρια εμείς.

Διότι όταν εμείς κάναμε καμάκι, αυτοί μαζευόντουσαν αντροπαρέες στις παμπ και κοίταγαν μόνο τη μπύρα (ως γένους θηλυκού)!

http://www.dailystar.co.uk/news/latest-news/525689/Euro-2016-Iceland-England-sex-love-France-women

69magazine

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ