Οι Top 10 προορισμού και τα top 10 σπίτια Airbnb από το Pinterest! Ποιο βρίσκεται στην Ελλάδα; (photos)

Το Airbnb είναι κάτι παραπάνω από μόδα. Είναι ένας άλλος τρόπος για να ταξιδεύει κανείς, για τη διαμονή του στον τόπο που επιλέγει να επισκεφθεί, η οποία κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος.

Οταν, επομένως, μιλάμε για την Airbnb σε συνδυασμό με το Pinterest, ένα ιδιαίτερο μέσο κοινωνικής δικτύωσης αλλά με φανατικό κοινό, αντιλαμβάνεται κανείς ότι μιλάμε για πραγματικές τάσεις. Σε οτιδήποτε. Εν προκειμένω στους προορισμούς.

Η λίστα καταρτίστηκε με βάση τις αναζητήσεις στον ιστότοπο της Airbnb και στο Pinterest που έγινε στις βρετανικές εκδόσεις των ιστοτόπων.

Οπως προκύπτει, οι Βρετανοί ετοιμάζονται να κάνουν διακοπές σε 10 εντελώς διαφορετικούς μεταξύ τους προορισμούς, ένας εκ των οποίων βρίσκεται στην Ελλάδα. Και ναι, δεν είναι άλλος από τη Σαντορίνη. Στη σελίδα με τους δημοφιλέστερους προορισμούς της βρετανικής έκδοσης του Pinterest, εκτός από τους προορισμούς, δίνεται και για κάθε έναν από αυτούς και ένα διαμέρισμα-σπίτι από το Airbnb. Δείτε τα! (ακουλουθεί η λίστα με τους προορισμούς, φωτογραφίες από το κατάλυμα και την τιμή του).

Σαρμ ελ Σέιχ, Αίγυπτος 24 ευρώ

Κουρσεβέλ, Γαλλία 172 ευρώ

Τενερίφη, Κανάρια Νησιά 49 ευρώ

Τα high lands της Σκωτίας 104 ευρώ

Ρέικιαβικ, Ισλανδία 180 ευρώ

Κιότο, Ιαπωνία 85 ευρώ

Μπόρα Μπόρα, Γαλλική Πολυνησία 216 ευρώ

Νέα Υόρκη 274 ευρώ

Σαντορίνη 150 ευρώ

Βαρκελώνη, Ισπανία 78 ευρώ


Πηγή: iefimerida.gr