Οι 8 στάσεις του Σαββατοκύριακου: Πώς να κάνετε άγριο σεξ!

Δε χρειάζεται ούτε να κάνετε ακροβατικά ούτε να διαβάσετε ολόκληρο το Κάμα Σούτρα και να γίνεται ειδικοί προκειμένου να απολαύσετε περισσότερο την ερωτική σας ζωή. Υπάρχουν 8 παραλαγές  κλασσικών ερωτικών στάσεων που μπορεί να ανανεώσουν πραγματικά την ερωτική σας ζωή. Οι ειδικοί όπως αναφέρει η ξένη βιβλιογραφία θεωρούν ότι αυτές οι στάσεις μπορούν πραγματικά να εξυψώσουν όχι μόνο την ερωτική διάθεση και να εκτονώσουν τη σεξουαλική επιθυμία αλλά να φέρουν στην επιφάνεια και τα πιο τρυφερά συναισθήματα των εραστών.

8 πολύ καλές ιδέες για να φουντώσει ξανά το πάθος ανάμεσά σας αυτό το Σαββατοκύριακο!

Δοκιμάστε να είστε από πάνω. Αγκαλιάστε με τα πόδια σας τα δικά του και τρίψτε το στήθος σας πάνω στο δικό του. Αγκαλιάστε και τα χέρια του και γίνετε κυρίαρχος τρυφερότητας πάνω του.  Η Debby Herbenick, PhD ειδικός σεξουαλικής υγείας τονίζει ότι η γυναίκα μπορεί να απολαύσει την διείσδυση με αυτόν τον τρόπο αλλά και να εκφράσει την τρυφερότητά της στον άνδρα της. Είναι η μαγική δύναμη του αγγίγματος που θα σας απογειώσει.

Τι θα γινόταν αν απόψε εσείς δίνατε το ρυθμό στη σεξουαλική επαφή; Η δεύτερη στάση υπόσχεται επίσης καλύτερη και πιο βαθιά διείσδυση και σας επιτρέπει να ελέγχετε εσείς τη διάρκεια και τη συχνότητά της. Ο σύντροφός σας θα πρέπει να στηρίζει δυνατά με τα χέρια του τους γλουτούς σας για να μπορεί να παίρνει και εκείνος τον έλεγχο όταν νιώθετε ότι κουράζεστε ή όταν θέλετε να δώσετε σε εκείνον την  πρωτοβουλία της ερωτικής επαφής.

Λέγεται και στάση 77. Επιτρέπει στη γυναίκα να είναι χαλαρή αλλά είναι και κάποιοι λένε ότι είναι ιδανική στάση για γυναίκες στην εγκυμοσύνη αυτό βέβαια θα πρέπει να σας το πει ο γυναικολόγος σας. Σηκώνετε το πόδι ελαφριά προς τα πάνω για να διευκολύνετε τη διείσδυση. Η απόλαυση της ερωτικής επαφής σε συνδυασμό με την τρυφερή αγκαλιά και εδώ μπορεί να σας απογειώσει. Οι σεξολόγοι λένε πως το γεγονός ότι δεν υπάρχει τετ α τετ επαφή μπορεί να αφήσει τη φαντασία της γυναίκας να καλπάζει…

Στηριχτείτε στους ώμους σας και ακολουθήστε την εξής εναλλαγή ρόλων. Τη μία πρέπει ο άνδρας να διεισδύει με ορμή, την άλλη η γυναίκα πρέπει να ορμά πάνω του. Η στάση αυτή κινητοποιεί και ερεθίζει όλο το σώμα. Το δέσιμο των σωμάτων σας φέρνει τόσο κοντά και η απελευθέρωση των σεξουαλικών ορμών μπορεί να προκαλέσει ηφαίστειο. Ιδανικό, λένε οι σεξολόγοι για τα ζευγάρια που έχουν πρωτοερωτευτεί… το να κοιτάς στα μάτια τη/ τον σύντροφό σου την ώρα που κάνετε έρωτα είναι εκπληκτικό.

45 μοίρες. Δοκιμάστε το απόψε. Κάποιες υποστηρίζουν ότι είναι μια καλή στάση ειδικά αν πονάς εύκολα στο σεξ. Ο σύντροφός σου θα απολαύσει την αίσθηση του να βρίσκεται ανάμεσα στα πόδια σου και να σε κοιτά την ώρα που κάνετε σεξ.

Μπορείτε να επιχειρήσετε και μια παραλλαγή της καθιστής στάσης με τον άνδρα να έχει ελαφρά λυγισμένο τον κορμό και να είναι ξαπλωμένος ελαφρά και εσείς να στηρίζετε το σώμα σας πάνω του. Τα χέρια σας είναι απελευθερωμένα για να αγγίξετε ο ένας τον άλλο την ώρα της ερωτικής επαφής σε όποιο σημείο του σώματος επιθυμείτε.

Μια παραλλαγή της ιεραποστολικής στάσης. Με τη γυναίκα ξαπλωμένη και τον άνδρα να αγκαλιάζει το ένα μονάχα πόδι της. Η στάση αυτή είναι ιδιαίτερα χαλαρωτική για τη γυναίκα και η χαλάρωση υπόσχεται πάντα καλύτερο οργασμό.

Φέρε τα πόδια σου στο στήθος του. Η στάση αυτή δεν είναι μονάχα ευχάριστη αλλά έχει και ένα σημαντικό πλεονέκτημα. Πολλοί άνδρες δυσκολεύονται να φτάσουν σε οργασμό με την πάροδο του χρόνου. Η στάση αυτή μπορεί να τον οδηγήσει πολύ εύκολα σε κλιμάκωση.

boro