Οι 8 καλύτερες στάσεις στο σεξ με βάση τα αντρικά και τα γυναικεία γούστα!

Η φάση είχε ως εξής. Όλοι (κι εγώ) έχουμε γράψει άρθρα για τις αγαπημένες, τις καλύτερες και τις δημοφιλέστερες σεξουαλικές στάσεις. Σχεδόν κανείς όμως, δεν προσπάθησε να τις ταξινομήσει με βάση τα αντρικά και τα γυναικεία γούστα.

Πήρα το θάρρος λοιπόν, έφτιαξα μια λίστα με 8 στάσεις που όλοι ξέρουμε, όλοι λίγο πολύ γουστάρουμε κι όλοι έχουμε δοκιμάσει. Την μοίρασα σε 15 άντρες φίλους και 15 γυναίκες φίλες και ζήτησα να τις τοποθετήσουν σε μια σειρά προτίμησης, γράφοντας δίπλα από κάθε μία δυο-τρεις λέξεις που να δικαιολογούν τη θέση της. Πέρα από το γέλιο που έριξα με το καθένα από αυτά τα άτομα κατά τη διάρκεια της «έρευνας», τα συμπεράσματα έχουν πραγματικά μεγάλο ενδιαφέρον.

Πρωτοφανής πάντως, είναι η συμφωνία των 26 από τους/τις 30, που επίλεξαν τη ίδια στάση ως κορυφαία!!!

Σύμφωνα με τις γυναίκες οι καλύτερες στάσεις είναι:

orgasm woman

#8 – 69

Απ’ οτι φαίνεται, οι γυναίκες δεν είναι ιδιαίτερα φανατικές της ταυτόχρονης ικανοποίησης. Προτιμούν να απολαμβάνουν τα προκαταρκτικά …ξεχωριστά, που σημαίνει να διαρκούν περισσότερη ώρα. Αναμενόμενο θα έλεγα.

#7 – Στα όρθια

Κι όμως, περίμενα τη συγκεκριμένη στάση πολύ (πολύ όμως) ψηλότερα. Δεν είμαι γυναίκα για να πω με απόλυτη βεβαιότητα, έχω την εντύπωση ωστόσο, πως μάλλον το ευχαριστιούνται λιγότερο από τους άντρες. Κρίμα…

#6 – Ανάποδη καβαλάρισσα

«Δύσκολη» στάση από την άποψη πως για να πετύχει πρέπει η κοπέλα να ξέρει ακριβώς τη γωνία με την οποία θα καθίσει πάνω στον σύντροφό της. Επίσης, προϋποθέτει συγκεκριμένα …προσόντα από τον κύριο της παρέας, πράγμα που αν μη τι άλλο δε συμβαίνει πάντα. Από την άλλη βέβαια, άπαξ και πετύχει, είναι σίγουρος οργασμός για τη γυναίκα!

#5 – Στα πλάγια

Στην εποχή όπου τα σεξουαλικά πρότυπα παρουσιάζουν την ερωτική συνεύρεση ως κάτι άγριο και …πρωτόγονο, η στάση της «αγκαλιάς» δε θα μπορούσε να βρίσκεται ψηλότερα. Όπως θα δείτε και παρακάτω, οι άντρες έχουν ακόμη χειρότερη άποψη για αυτήν τη στάση.

#4 – Τα πόδια της στους ώμους του

Στάση η οποία διεκδικούσε με αξιώσεις θέση στην πρώτη τριάδα, εν τέλει όμως, δεν τα κατάφερε. Προϋποθέτει μια κάποια ευλυγισία από την πλευρά της κοπέλας, όπως και να ‘χει όμως, είναι αρκετά απολαυστική για εκείνη.

#3 – Ιεραποστολικό

Κλασσική, βαρετή, συνηθισμένη, μπανάλ κλπ κλπ. Όλοι κι όλες την κράζουν, μα όλοι κι όλες την επιλέγουν. Πιο συγκεκριμένα πάντως, οι γυναίκες την προτιμούν στον δεύτερο γύρο, όταν η κούραση έχει κάνει μια κάποια εμφάνιση κι ο ερωτισμός είναι στα πάνω του.

#2 – Καβαλάρισσα

Μακράν της δεύτερης, η στάση που εξασφαλίζει τον ευκολότερο οργασμό σε μια γυναίκα. Ειδικά οι πιο «επαγγελματίες» που έχουν μάθει πλέον να διαχειρίζονται το σώμα τους, δεν την αλλάζουν με τίποτα!

#1 – Στα 4

Κι όμως! Ποιος να το φανταζόταν πως το …doggy style θα βρισκόταν στην κορυφή των γυναικείων προτιμήσεων. Όπως έχω ξαναγράψει όμως, άβυσσος το μυαλό της γυναίκας! Ακόμη και στο σεξ…

 

Σύμφωνα με τους άντρες οι καλύτερες στάσεις είναι:

orgasm man

#8 – Στα πλάγια

Και μόνο που βρίσκεται στην 8αδα, είναι επιτυχία για την συγκεκριμένη στάση. Η χαρά της συμμετοχής που λένε…

#7 – Ανάποδη καβαλάρισσα

Ελάχιστοι είναι οι άντρες που την προτιμούν και την απολαμβάνουν όντως. Άλλωστε, αν θέλεις να έχεις την κοπέλα από πάνω, επιλέγεις την κλασσική επιλογή. Αν θέλεις να βλέπεις τα …πίσω κάλλη της, το κάνετε στα 4. Ποιος ο λόγος ύπαρξης της ανάποδης καβαλάρισσας λοιπόν;

#6 – Τα πόδια της στους ώμους του

Αδιάφορη στάση, σε κάθε περίπτωση εκτός του ενδεχομένου που το παιχνίδι παίζεται πάνω σε τραπέζι, γραφείο και τα σχετικά έπιπλα. Εκεί πράγματι, είναι ό,τι πρέπει!

#5 – 69

Όλοι οι άντρες συμφωνούν στο εξής: «Αφού είναι να κάνω στοματικό, ας το απολαύσω κι εγώ ταυτόχρονα»!

#4 – Ιεραποστολικό

Καλή, χρυσή και σίγουρη επιλογή. Θες δε θες, είναι μια στάση που οφείλει να συμπεριληφθεί στις κορυφαίες. Μην αλλάξουμε και το Κάμα Σούτρα.

#3 – Καβαλάρισσα

Οκ, όταν η γυναίκα είναι από πάνω, σίγουρα το απολαμβάνει η ίδια, τρελαίνεται και περιμένει πως και πως να φτάσει σε οργασμό. Αυτό όμως, δεν κάνει τους άντρες να απολαμβάνουν τη συγκεκριμένη στάση λιγότερο. Ίσα ίσα, που νιώθουμε κι εμείς τέλεια. Ειδικά όταν αντικρίζουμε την ηδονή αποτυπωμένη στο πρόσωπό σας…

#2 – Στα όρθια

Η βασικότερη διαφοροποίηση των αντρών από τις γυναίκες. Εκεί που εμείς τοποθετούμε το σεξ στα όρθια στην τιμητική δεύτερη θέση, εκείνες την επιλέγουν …προτελευταία!!! Τι να πει κανείς; Σχεδόν όλα τα αρσενικά πάντως, συμφωνούμε πως πρόκειται για μια στάση – φαντασίωση που βγήκε κατευθείαν από super-hot σκηνή του κινηματογράφου. Bond – Bellucci ας πούμε…

#1 – Στα 4

Όσο καλό κι αν είναι το σεξ στα όρθια όμως, σαν το σεξ στα 4 δε συγκρίνεται ΚΑΝΕΝΑ! Κι αν η πρώτη θέση του doggy style για τις γυναίκες αποτέλεσε έκπληξη, η συγκεκριμένη επιλογή για τους άντρες ήταν το απόλυτο φαβορί. Κάτι σαν τον Jordan του σεξ. Όλοι βγάζουν το καπέλο στην εν λόγω στάση, κανείς δεν τολμά να αμφισβητήσει την κυριαρχία της κι οποιαδήποτε αντίστοιχη λίστα οφείλει να την τοποθετεί στην πρώτη θέση, άνευ συζήτησης. Τιμής ένεκεν που λεν’ και στο χωριό μου!

 

Συμφωνείτε ή τα γούστα των γνωστών μου είναι εκτός τόπου και χρόνου;

neopolis