Οι 3 σεξουαλικές στάσεις για την απόλυτη κορύφωση!

Δεν χρειάζεται να έχεις αποστηθίσει το Κάμα Σούτρα για να φέρεις τη κοπέλα σου σε οργασμό κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής. Στη πραγματικότητα δεν χρειάζεται καν να είσαι δημιουργικός με το συγκεκριμένο θέμα, διότι σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα 500 γυναίκες αποκάλυψαν ποιες σεξουαλικές στάσεις είναι οι ιδανικότερες για να έρθουν σε οργασμό.

Οι 3 καλύτερες στάσεις λοιπόν είναι η γυναίκα από πάνω, η οποία ψηφίστηκε από το 35%, η στάση στα τέσσερα, η οποία ψηφίστηκε από το 25% και η κλασική ιεραποστολική, η οποία ψηφίστηκε από το 23%.

Αυτές οι 3 σεξουαλικές στάσεις δεν απαιτούν κάποια ιδιαίτερη φαντασία όπως καταλαβαίνεις.

Η στάση με τη γυναίκα από πάνω αλλά αντίστροφα και η στάση κουτάλι ψηφίστηκε μόνο από το 5% των γυναικών καθώς το πρωκτικό σεξ το απολαμβάνει μόνο το 4% του γυναικείου πληθυσμού.

 

Η γυναίκα από πάνω

Στη συγκεκριμένη στάση η γυναίκα έχει τον απόλυτο έλεγχο και μπορεί να ρυθμίσει τον ρυθμό, το βάθος της διείσδυσης και τη ταχύτητα που εκείνη απολαμβάνει περισσότερο έτσι ώστε να πετύχει την απόλυτη κορύφωση. Η ποικιλία με τη ρηχή και βαθιά διείσδυση μπορεί να ερεθίσει τον κόλπο της ο οποίος είναι ο πιο ευαίσθητος.

 

Στα τέσσερα

Η διείσδυση από πίσω επιτρέπει την κορυφή του πέους σου να αγγίζει τον τράχηλο της μήτρας, ο οποίος είναι καλυμμένος με ευαίσθητα νεύρα. Διατήρησε μια αργή ταχύτητα με απαλές κινήσεις για να την οδηγήσεις στην απόλυτη κορύφωση.

 

Ιεραποστολική στάση

Είναι η απόλυτη ερωτική στάση διότι επιτρέπει να κοιτάζεστε στα μάτια και να μεγιστοποιείς την σωματική επαφή μεταξύ σας. Επίσης απολαμβάνει ιδιαίτερα την τριβή της λεκάνης σου στη κλειτορίδα της με αποτέλεσμα να ερεθίζεται πολύ περισσότερο.

 

followme