Οι πιο διαδεδομένες ασυνήθιστες σεξουαλικές συμπεριφορές !!!

Όσο παράξενα ή «ανώμαλα» και αν θεωρούνται ορισμένα φετίχ, μια νέα έρευνα από το Πανεπιστήμιο του Καναδά έρχεται να ανατρέψει αυτή την πεποίθηση, συμπεραίνοντας πως τα περισσότερα από αυτά είναι τόσο διαδεδομένα που τείνουν να θεωρούνται φυσιολογικά.
Οι ερευνητές έκαναν τηλεφωνική έρευνα σε 1040 κατοίκους του Κεμπέκ ρωτώντας τους για τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις, τη συμπεριφορά τους κατά τη διάρκεια του sεx αλλά και τι θεωρούν φυσικό και αφύσικο κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, τα οποία δημοσιεύτηκαν στην ιατρική επιθεώρηση Journal of sεx Research, σχεδόν οι μισοί (45,6%) συμμετέχοντες έδειξαν ενδιαφέρον για τουλάχιστον ένα τύπο ασυνήθιστης σεξουαλικής συμπεριφοράς ενώ το 1/3 (33%) ανέφερε πως τουλάχιστον μια φορά είχε μια σχετική εμπειρία που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ανώμαλη.
Οι ειδικοί διαπίστωσαν ότι τέσσερις από τους οχτώ αναγνωρισμένους τύπους παραφιλικής συμπεριφοράς φαίνεται να είναι πλέον ιδιαίτερα κοινοί και συνηθισμένοι.
Για παράδειγμα, το 35% ανέφερε πως ενδιαφερόταν για την ηδονοβλεψία, το 26% για τον φετιχισμό, το 26% για την εφαψιομανία (τριβή γεννητικών οργάνων σε κάποιον άγνωστο που δεν συναινεί) και το 19% για τον μαζοχισμό.

Διαβάστε περισσότερα στο: https://www.aerikes-epoxes.com/2018/01/14/i-pio-diadedomenes-asinithistes-sexoualikes-simperifores/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ